Nazdar.. ked koncim zakladku a idem na strednu, tak si nemozem o dva stupne zhorsit znamku.. ale ked mam z nejakeho predmetu napr. vytvarnej alebo telesnej alebo tak 3 a pred tym som mala 1, cize sa mi zhorsil o dva stupne rata sa to? aj ked je to taky pr
mne to tiež hrozilo, ale trocha horiše ale podmienku čo vystavila stredná škola znela: Musím úspešne ukončiť deviaty ročník základnej školy. Nič o zhoršení známky sa nepísalo, ale viem, že neiktoré školy napíšu aj to s týma dvoma stupňama. Pozri sa na vyrozumenie o prijatí/neprijatí tam to bude.
A ja že som sama, kto sa zhoršil z TAKÉHO predmetu...Ešte sa trochu popchám do riti a dostanem 2.
Myslím, že sa rátajú aj takéto predmety, ale nie všetky školy majú podmienku s dvoma stupňami.Treba pozrieť kritériá prijatia, príp. zavolať sdo školy.
nam sa tiez znamkuje telesna, vytvarna a hudobna ako podla mna to je uplne odveci najma ta telesna lebo ako ked raz niekto nieje atlet tak to neda na 1tku moje znamky z atletiky boli 4,5,4 takze akooo nemam slov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Myslím, že sa rátajú aj takéto predmety, ale nie všetky školy majú podmienku s dvoma stupňami.Treba pozrieť kritériá prijatia, príp. zavolať sdo školy.