Ročná podmienka a bloková pokuta 200 korún, čo vám poviem
Pätnásťročná piča milujúca adrenalín, vplyv ešte prijebanejších kamarátov a.. tak.
Odvtedy trpím panickým pocitom z akejkoľvek vidiny krádeže - jednostaj si myslím, že mi niekto niečo podstrčil a nikto mi nebude veriť, že som to nespravila.
[väčšina ľudí z môjho okolia o tom vôbec nevie, nikdy som o tom nerozprávala ani keď na to prišla reč, práva naopak a že by som sama začala? - to vôbec, ale teraz mi to prišlo STRAŠNE vtipné.. slight_smile:
Keď sme raz ako prváčikovia boli u pani učiteľky na návšteve, tak som jej zo šuplíka odcudzil autíčko, pretože sa mi neskutočne páčilo ( potom som ho rozbil )
@h8u boze, chudiatko, to musel byt traumaticky zazitok na cely zivot
ja som nic neukradla, lebo by som sa prepadla od hanby a mna by chytili tiez, lebo mam smolu a hanbim sa aj ked zacnem pipat, kvoli tomu, ze mam nieco ine zniekadialinakadial a ma to rovnaky kod
Niééé, aj keď som mala peniaze - z celej situácie som bola nenormálne vydesená Šak to normálne policajti a tak (aj keď mestskí len), následne potom rodičia.. ach
DETI TOTO JE VÝSTRAHA PRE VÁS, BUĎTE DOBRÉ A NEROBTE NEPLECHU - NIKDY SI BEZ DOVOLENIA NEBERTE NIEČO, ČO VÁM NEPATRÍ!!!
Pred Vianocami v Prahe boli pred obchodom vianočné stromčeky (živé) na predaj, tak som jeden zobral a utekal som s ním preč, ale za pár metrov som ho odhodil (ale to si nepamätám, len mi to hovorili ostatní
raz, asi v druhej triede na základnej škole sme ukradli zo spolužiakom učiteľke knižku matematiky, lebo tam mala naše písomky a potom klasika, auto rodičom kradnem doteraz
ked som bola mala tak ma obvinili ze som ukradla spoluziacke lopar... lenze to tak nebolo zabudla si ho v skole a kedze byva lusok odomna zobrala som jej ho domov dala do pivnice s tym ze ho pojdem zaniest neskor... no na ten lopar som zabudla a o týzden mi zvonila ze som jej ukradla lopar
ja? ja som kleptomanka. mrte veci. ani neviem vymenovat nikdy som ani nerozmysala nad tym,ze by ma chytili.... ale uz len lyzicky a jedlo... hrozna som...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
kradli sme kondómy z Billy, plnili ich pieskom a potom sme sa nimi ohadzovali , proste, boli sme deti
Odvtedy nemám potrebu.
Ročná podmienka a bloková pokuta 200 korún, čo vám poviem
Pätnásťročná piča milujúca adrenalín, vplyv ešte prijebanejších kamarátov a.. tak.
Odvtedy trpím panickým pocitom z akejkoľvek vidiny krádeže - jednostaj si myslím, že mi niekto niečo podstrčil a nikto mi nebude veriť, že som to nespravila.
[väčšina ľudí z môjho okolia o tom vôbec nevie, nikdy som o tom nerozprávala ani keď na to prišla reč, práva naopak a že by som sama začala? - to vôbec, ale teraz mi to prišlo STRAŠNE vtipné.. slight_smile:
ja nic
Instantnú polievku a dva čokoládové jogurty
ja ked som bol maly som kradol v tescu karamelove cukriky spolu s bratom, skoncilo sa to ked nas chytili nerad na to spominam
teraz nepotrebujem kradnúť, mám dosť chechtákov..a skôr mne kradňu čo sa dá, telefon, batožinu, bicykel, kabát a tak........filip
Ako nevieš si predstaviť, jak strašne som sa hanbila! A vyčítala som si, že som aspoň nutellu nezobrala!!
Do konca života si budem pamätať tú hodnotu pri spisovaní papierov - 23,50 SKK A ešte sa ma opýtali, či im chcem dať tých 23,50 a tovar si zobrať
ja som nic neukradla, lebo by som sa prepadla od hanby a mna by chytili tiez, lebo mam smolu a hanbim sa aj ked zacnem pipat, kvoli tomu, ze mam nieco ine zniekadialinakadial a ma to rovnaky kod
Niééé, aj keď som mala peniaze - z celej situácie som bola nenormálne vydesená Šak to normálne policajti a tak (aj keď mestskí len), následne potom rodičia.. ach
DETI TOTO JE VÝSTRAHA PRE VÁS, BUĎTE DOBRÉ A NEROBTE NEPLECHU - NIKDY SI BEZ DOVOLENIA NEBERTE NIEČO, ČO VÁM NEPATRÍ!!!
a možno v obchode pár drobností viac menej len 4fun
(zlomil sa mi nechet, nudzovy pripad
asi mi to karma aj vracia, hmmm