Oj moja viem ako sa cítiš prežívam niečo podobné (..len zase mne ublížil trochu ináč ako tebe ...neviem o ničom inom ...ako zabudnúť a to nebude trvat tak krátko ja sa z toho dávam do kopy už mesiac ...musíme len zabudnúť nič iné neostáva
Viem presne o čom hovoríš, ja som niečo podobné zažívala rok a pol. Síce ma ten chlapec mal rád, ale nič viac, nevedela som sa z toho spamätať...
V tomto čo píšeš, že nevieš sa otvoriť niekomu inému, je riadna dávka sebaľútosti. Ty by si sa mohla otvoriť prvému čo stretneš, lenže ty to proste nechceš a radšej sa budeš ľutovať kvôli tomu jednému blbečkovi...
Musíš si uvedomiť, že ak sa len skúsiš niekomu inému otvoriť, všetko sa zmení.. Bude si ťa ten chlapec vážiť, budeš stále s ním, zažiješ s ním prekrásne chvíle a budeš mať proste krajší život.. potom na tohto chlapca čo ťa nechce ani nespomenieš..a ak náhodou hej, tak sa len zasmeješ, že aký to bol debil a aká si bola ty hlúpa a zabila si 4 mesiace svojho života, ktoré si mohla prežiť oveľa krajšie s niekým iným
Skús sa nad tým zamyslieť...ja teraz ľutujem ten rok a pol čo som doslova zabila depkami a kurvením sa len kvôli tomu jednému.... mohla som to prežiť oveľa krajšie, ale aspoň po tomto už nikdy neupadnem do dlhodobého smútku kvôli chalanovi... veď na svete je 8 miliárd ľudí a "pro jedno kvítí slunce nesvítí"
daj preč jeho fotky, veci , vymaž jeho číslo,... všetko čo ti ho bude pripomínať a dá sa toho zbaviť tak sa toho zbav. nechodievaj na miesta kde sa môžete stretnúť (ak ste z jednej školy tak smola ) pokiaľ sa mu nebudeš schoná pozrieť do očí s hlavou hore a bez toho, aby ťa ranila jeho ignorancia. neboj sa, časom to dokážeš.
ako vždy píšem, treba si na zem nakresliť pentagram a skákať okolo neho proti smeru hodinových ručičiek na jednej nohe.
ale teraz vážne. na city nie sú návody. chce to len čas, u niekoho dlhší. a čím viac sa budeš v tom rýpať a čím viac sa budeš nútiť do zabudnutia, tým to bude možno ešte horšie, lebo nad tým budeš rozmýšľať dvojnásobne.
inak, súhlasím s klaudigaaa -ou v tom, že ty sa vlastne nechceš niekomu ďalšiemu tvoriť, lebo tebe to takto vyhovuje. ako píše, "všetko sa zmení", ale ty zatiaľ vlastne nechceš, aby sa niečo menilo. treba si uvedomiť potenciálne možnosti, ktoré ti donesie až tá zmena.
@anzu já práveže strašne chcem byt s tým druhým chalanom ale jednoducho sa to nedá.. nemôžem zabudnut na bývaleho aj ked sa vôbec nebavíme, nemám jeho číslo, fotky, sms, nič !
uvedom si jednu vec: je to debil, ked ta teraz len ohovara a ani sa ti nepozdravi a tvari sa, že sa nepoznate... kvoli niekomu takemu sa budes trapit, kto si ani len tvoje slzy nezasluži?... ja som cosi take tiež prežila, ale nikdy som s tym chalanom nechodila, len ma vodil za nos, vedel o tom, ako kvoli nemu trpim (vykecal mu to moj kamarat), ale aj tak len pokracoval... neskor aj tak skoncil na odvykacke kvoli alkoholu, vtedy to bolo pre mna najlepsie, lebo niekolko mesiacov o nom nebolo ani chýru ani slychu... a ked sa vratil, dokazala som sa nad tým len pousmiat: a kvoli nemu som sa trapila? ved je to ubožiak
@sandy114 máš pravdu, ked sa na neho pozrem z tejto stránky tak cítim zlost, nenávist.... ale, každý den ostanem stát niekde s myšlienkami a vtedy cítim niečo neopísatelné, strašnú zátaž, smútok a bolesť
@unchained hovori sa, že na mrtveho treba spominat v dobrom a pomože to (to sa mi osvecilo, ked som sa na jednom pohrebe zacala usmievat )... ale na bývaleho ktorý ti ubližil len v zlom, nech najprv ho zacnes neznasat a potom ti bude uplne lahostajny... vela stastia
@unchained 4 mesiace je stale malo...trva to dlhsie ver mi. ale casom ta to prejde, len sa musis naucit ovladat svoje myslienky, a snazit sa na nho nemysliet. naozaj sa snazit.
jednoducho moja ..vymaž na nho všetky spomienky..fotky ..všetko čo ti ho pripomína nechod na miesta ,kde si sním chodila...a ak si ťa nevšíma rob to isté .....on si až neskôr uvedomí čo stratil,,ale už bude neskoro...uvidis
este by bolo dobre, ak by si sa zabavala, mna vytiahol z depresie po rozchode kamarat s tým, že ma zobral na chatu s jeho kamaratmi a potom pravidelne tahal na vselijake akcie... nechodili sme spolu, ale donutil ma mysliet na ine veci
Vieščo ti poradím, sprav bývalému peklo zo života, rob to isté čo robí tebe alebo mu to vráť 10000x horšie, ulaví sa ti, pocítiš duševný pokoj, a možno ho prestaneš milovať.., ale určite si ešte nezačínaj s novou láskou...
@mielikki to by trvalo velmi dlho kym by jej ich vratili, mne ukradli mobil, uz je to od septembra a stale nic ..preto slecne radim, aby vzala spravodlivost do vlastnych ruk
ako povedala @courtneylovegrunge je to vecou hlavy... ja som po 2.5 rocnom vztahu sice na byvalu nezabudol a ani nezabudnem, predsa je to dlha doba a spomienky sa len tak zahodit nedaju, ale dostal som sa z rozchodu pomerne rychlo (tyzden smutku a tyzden analyzovania co sa vlastne stalo). Teraz po vyse roku mam znova priatelku a nic lepsie ma ani nemohlo stretnut.
Ber to tak, ze ak sa skonci vztah, vzdy pride niekto s kym ti bude este lepsie.
@unchained vidíš tu treba napísať len toto: láska boli len toho, čo miloval úprimne. Aspoň vidíš za čo stoja dnešné vzťahy, za figu. Najlepšie je nikoho nehľadať do vzťahu, ľudí treba spoznávať strašne dlho pokiaľ človek zistí, čo to je za človeka a zaľúbiť sa aj do jeho povahy a nie len do krásy. Ono vieš ako sa hovorí, klin sa klinom vybíja, no len tu ide o to, že začať si na rýchlo niečo s niekym iným, len aby som zabudol-a na býval - ého/ú to je len tlačenie problému pred seba a raz príde čas keď to už ďalej nepôjde a nebude sa to dať ani preskočiť. Podľa mňa najlepšie je niečomu sa venovať, proste robiť niečo čo ťa baví, aby si stále len nemyslela nad bývalým, zabudnúť na neho už nikdy nezabudneš, len sa treba snažiť myšlienky potlačiť niečim iným.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Neber ma vážne ok?
V tomto čo píšeš, že nevieš sa otvoriť niekomu inému, je riadna dávka sebaľútosti. Ty by si sa mohla otvoriť prvému čo stretneš, lenže ty to proste nechceš a radšej sa budeš ľutovať kvôli tomu jednému blbečkovi...
Musíš si uvedomiť, že ak sa len skúsiš niekomu inému otvoriť, všetko sa zmení.. Bude si ťa ten chlapec vážiť, budeš stále s ním, zažiješ s ním prekrásne chvíle a budeš mať proste krajší život.. potom na tohto chlapca čo ťa nechce ani nespomenieš..a ak náhodou hej, tak sa len zasmeješ, že aký to bol debil a aká si bola ty hlúpa a zabila si 4 mesiace svojho života, ktoré si mohla prežiť oveľa krajšie s niekým iným
Skús sa nad tým zamyslieť...ja teraz ľutujem ten rok a pol čo som doslova zabila depkami a kurvením sa len kvôli tomu jednému.... mohla som to prežiť oveľa krajšie, ale aspoň po tomto už nikdy neupadnem do dlhodobého smútku kvôli chalanovi... veď na svete je 8 miliárd ľudí a "pro jedno kvítí slunce nesvítí"
ale teraz vážne. na city nie sú návody. chce to len čas, u niekoho dlhší. a čím viac sa budeš v tom rýpať a čím viac sa budeš nútiť do zabudnutia, tým to bude možno ešte horšie, lebo nad tým budeš rozmýšľať dvojnásobne.
(inak, ja som to myslela, že to tak nejak vnútorne nechceš, aj keď navonok je to iné) ja viem, že je to znie blbo, ale čas je FAKT najlepší liek.
2. začni sa riadiť rozumom a nie srdcom, aj citom sa dá rozkázať a samozrejme dopraj si čas aby si na neho zabudla
3. nerandi s niekým pokiaľ vieš, že ešte nie si úplne v pohode z predchádzajúceho vzťahu a tobôž nie kvôli tomu aby si na svojho bývalého zabudla
4. vzchop sa, nič nie je horšie ako sebaľútosť!
ako skús si z toho zobrať nejakú myšlienku, možno pomôže..ale potrebuje to čas
Dostaň rozum a zistíš, že všetko je len v tvojej hlave.
Ber to tak, ze ak sa skonci vztah, vzdy pride niekto s kym ti bude este lepsie.