pocul som od jednej baby co chodi na tie vychodoeuropske ze to je uplna blbost. ze rustina je tam minimalne a je to akurat tak o historii a kulture rusov. cize tiez zas perspektivny odbor
vychodoeuropske stúdia-úplná blbost jak stredoeuropske ci hocijaké stúdia,budete sa zaoberat hlavne historiu a kultúrou zajebes niekolko rokov medzitym nic sa nenaucis len teoretické vedomosti získate pocas stúdia, také odbory vobec nemajú uplatnenie radsej chod na tlmocnictvo tam sú aspon jazyky
@salkoo bude to take zle, ked clovek chce studovat jazyk tak jedine sa trapit na prekladatelstve.. tieto studija a kadejake somariny je fakt zabitych 5 rokov, jazyk vediet nebudes a budes sa ucit hlupu kulturu
ale zase ani ucitelstvo jazykov nie je zle..a myslim ze jazyky sa naucis ako aj na prekladatelstve len nejdes do takej hlbky ci? a ked budes chciet prekladat v nejakej firme im bude jedno ci mas este nejaky papierik o prekladatelstve...hlavne ze jazyky ovladas
a tak na tom prekladateľstve sa viac toho učí si myslím...ale aj moja angličtinárka v škole vravela, že už bola tlmočiť...takže sa to dá si myslím možno to závisí aj ako sa tomu venuješ a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
jo, a kto to bude chciet citat mi za to zaplati
UNIZA len ako poistka...vraj je to nič moc...
a tak na tom prekladateľstve sa viac toho učí si myslím...ale aj moja angličtinárka v škole vravela, že už bola tlmočiť...takže sa to dá si myslím možno to závisí aj ako sa tomu venuješ a tak
ozaj vyber si nieco ine este ak sa da :?D