Ahojte nájde sa tu niekto kto by sem chodil najlepšie prvý ročník? Bol som chory a teraz som bol 2x v škole a neviem vobec co sa dialo či som nie čo neprešvihol a či chodím na správne hodininy, lebo niektorých učitelov čo som mal na prednáške ani nemam na
Učiteľstvo Ale spoločný základ by sme mali mať spolu a to ma trapi najviac asi lebo sa neuci v tych triedach ake su na rozvrhu. Keby si vedel povedat ze kedy byva a hlavne kde
ja som tlmočník a s učitelmi máme vpondelok prvé hodiny spoločný základ, to je v aule Beliana či že na Tajovského... a potom neviem ako už vy máte, ved si stiahni vysvetlivky k rozvrhu. tam je napísané kde sa tie učebne nachádzajú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Učiteľstvo Ale spoločný základ by sme mali mať spolu a to ma trapi najviac asi lebo sa neuci v tych triedach ake su na rozvrhu. Keby si vedel povedat ze kedy byva a hlavne kde