Ahojte, máte niekto skúsenosti s prekladateľstvom Aj-Šj na UMB? Momentálne totiž panikárim kvôli španielčine, lebo som ju mala iba 2 roky na jazykovke a aj to bolo už pred 2 rokmi a bojím sa, že to nebudem zvládať. Uvažujem ešte aj nad tým, že by som si t
neda sa to zmenit, kamoska si takto chcela vymenit a nejde to pytala sa na studijnom
a rustinu urcite nechod to mas spaninu isto lepsie, co som pocula spanina je v pohode
a ine ti k tomu nepoviem lebo by to nebolo povzbudive
@saddestheart ahoj ja idem napriklad na UMB prekladatelstvo Aj-Tj a to sa Tj učím iba niekolko mesiacov, chodila som necele 3 mesiace na kurz a potom už len súkromné hodiny a dosť sa bojím ako to tam budem zvládať takže si myslím že ty sa nemusíš báť ak si sa šj učila 2 roky
no len to je to, že ja si z toho fakt nejak veľa nepamätám a proste mám strach, že absolútne nič im nebudem na prednáškach rozumieť... lebo pri šj bolo písané, že má byť úroveň b1-b2... neviem fakt, najradšej by som si to asi zmenila, ale ak sa to nedá... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a rustinu urcite nechod to mas spaninu isto lepsie, co som pocula spanina je v pohode
a ine ti k tomu nepoviem lebo by to nebolo povzbudive
a kľudne napíš aj iné, už to so mnou horšie asi byť nemôže