Zdravím, je tu niekto kto študuje na UMB, najlepšie by bolo, ak by to bolo právo, alebo učiteľstvo a vedel mi povedať aká tam je úroveň a nejaké vlastné skúsenosti, keďže to je môj najhorúcejší favorit pre výber vysokej vďaka
no dúfam že to bude stáť za to dala ale až neskor som zistila ze sa to má ešte zapisovat na nasej stranke atak nakoniec takmer vsetko bolo plne tak som si tam len tak hodila aerobik budem poskakovať ako opica ty si zvolil akú aktivitu ? a ešte som si dala rustinu ako 3. odborny jazyk na ekonomickej no zrusila som to kedze ja začínam 22. a ekonomická 1....
Ja som si stihol dať turistiku v okolí BB tá bolo asi plná ako prvá pôvodne som chcel niečo iné ale rozvrh mi to nedovolil veď som striehol už od polnoci 23. že sa zapíšem medzi prvými a aj tak to otvorili až niekedy poobede ale v priebehu toho dná sa tá aktivita úplne zaplnila na všetkých 110 miest
ved tu so m si cchela dať aj a kurnik no nevadí v letnom sa mi hádam podarí a viem kamarátka mi otom povedala respektíve budúca spolubývajúca však kebyže mi nepovie ani ten aerobic asi ani nemám a kde si ubytovaný ? na ktorých intrákoch ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov