Robím referát na zajtra a ešte sa musím naučiť tri básne a doučiť sa polročné učivo z literatúry a som hrozne unavený , tak ma napadlo že čo robíte aby ste neboli unavený a čo z toho pomáha ?
Ono sa to len zdá že si unavený - po takej polnoci uvidíš ako ožiješ - hneď sa ti bude lepšie učiť - mne osobne sa najlepšie učí od polnoci do takej druhej rána
musíš sa premôcť,daj si veľa cukru do kávy a nalej to do seba...inak zachrápeš nad knihami...alebo si zbehni kúpiť energetický nápoj..niečo čo má veľa taurínu
No ja ked som unavena, tak rozhodne do seba nic nelejem. Mozno je to divne, ale protivi sa mi takto umelo zadziavat spanok. Bud sa prekonam do takej jednej a vtedy ako tu uz bolo spomenute prestanem byt unavena, alebo jednoducho zaspim. Ale casto to riesim tak, ze si dam budik na piatu a ucim sa radsej rano...je to aj efektivnejsie.
mne nič. jedine ked sa učím postupne celý rok a všetko do radu, ale väčšinou si nechám veci na poslednú chvílu a odfláknem to alebo niečo neviem na 100%
dobre su take kofeinove tabletky, co sa da kupit v takych predajniach kde si kupuju sportovci barsjake vyzivove doplnky atd..kamoska na nich ficala cely akademicky tyzden a pochvalovala si..ja som to mala raz a je to ovela lepsie jak redbull alebo kava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ono sa to len zdá že si unavený - po takej polnoci uvidíš ako ožiješ - hneď sa ti bude lepšie učiť - mne osobne sa najlepšie učí od polnoci do takej druhej rána
ja sa napriklad zacinam ucit od polnoci do jednej dovtedy sa mi vobec nechce