Tak čo tešíte sa už na toto pokračovanie vynikajúcej série Underworld? Podľa informácií by to malo byť pokračovanie dvojky a do kín by sa malo dostať 21.1.2012. Vo filme by nemala chýbať skvelá Kate Beckinsale, ale nikde nie je uvedené, že by mal tam hrať
tešim sa na 4.pokkračovanie, ale info nemam žiadne o ňom
mňa by nezaujimalo čo sa bude diať po dvojke, myslim že tam ten otvoreny koniec mohol ostať
chcela by som zase pohlad do minulosti - v jednotke v kronike Selena čitala že ten špatny upir, čo sa ju pokušal nabaliť vtrhol do Lucienovej pevnosti a zabil ho, ja bych brala pribeh o o ňom a Lucienovi a ako začali spolupracovať
ale v trojke mi Kate a Michael dosť chybali sa priznam, aj keď Luciena som sa nevedela nabažiť bola tam jedna velikanska chyba, ktora ma dosť narsrala!!!
dej bol v pohode a proti hlavnej úlohe samozrejme nič nemám ale kvalita filmu značne kríva (rise of the lycans hlavne, tá dvojka bola celkom v pohode- asi najlepšia)... ako vravím raz-dvakrát si to určite pozriem ale to mi bude stačiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
raz pozrieť a stačí...
mňa by nezaujimalo čo sa bude diať po dvojke, myslim že tam ten otvoreny koniec mohol ostať
chcela by som zase pohlad do minulosti - v jednotke v kronike Selena čitala že ten špatny upir, čo sa ju pokušal nabaliť vtrhol do Lucienovej pevnosti a zabil ho, ja bych brala pribeh o o ňom a Lucienovi a ako začali spolupracovať
ale v trojke mi Kate a Michael dosť chybali sa priznam, aj keď Luciena som sa nevedela nabažiť bola tam jedna velikanska chyba, ktora ma dosť narsrala!!!