Ahojte, aké študijné programy s učiteľským zameraním študujete na UNIPO??? Mala som záujem o anglický jazyk a literatúru, ale je tam potrebné zmaturovať na B2 a to už nezmením..napíšte čo študujete a ako ste spokojní, prosím.
Študujem na unipe dejepis a filozofiu učiteľstvo - Filozofická fakulta ak nemáš v odbore aj pedagogiku / psychológiu teda nie si kompatibilná osoba. Máš na výber napríklad učiteľstvo estetika / umenie - len musiš to tam mať pretože ty máš štatnice s predmetov z pedagogiky ak chceš učiť.
@96ivka No na tej škole je výhoda, že môžeš ostať študovať ďalej aj po Mgr. a získať titul a mať príležitosť učiť na Vš. čistú filozofiu. Ja som na gymnáziu mala predmet filozofiu samotnú aj keď je v podstate súčasťou občianskej výchovy.
@96ivka Mala by si si vybrať nie len čo ťa baví, ale v čom máš aj určité základy, aspoň podľa mňa. Ja som mala veľmi dobré znalosti z filozofie a mala som spolužiakov čo pomaly nevedeli o čo sa v nej jedná a tak to aj potom dopadlo. Všetko má svoje výhody aj nevýhody musíš očakávať, že keby chceš študovať napríklad geografiu nevyhneš sa štatistike, pri biológii - chémii, pri filozofii - metafyzike a podobne. Každý predmet má svoje svetlé aj horšie stránky. Až teraz na vysokej som si uvedomila čo mi všetko gymnázium dalo a ako som všeobecne vzdelaná a nie len jednostranne čo ponúkajú odborné školy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov