hh, ja som este nic nepodal, ale do siesteho mam casu minuly rok to bolo treba poslat piateho, pisal som vsetko stvrteho, veci od triednej som vybavil piateho a nasledne vecer poslal... dostal som sa pre porotu, do uzsieho kola a nakoniec som zistil, ze som nahradnik D flipy... teraz idem tiez, sak norsko rulez
ale inak, zlati ludia tam budu, iked vela takych co sa budu pretvarovat pred porotou a hrat spinavu hru... ja som to mal v pazi (samozrejme, nie uplne, Kanada bola lakava) a bol som sebou a ked ma nechceli, tak ma nechceli
ja som sa teda cez porotu dostala, pricom to nebolo take tazke (hlavne treba zostat sam sebou a vies, Gabo, niekedy je prilisne sebavedomie tak trochu na skodu). teraz studujem na UWC-USA a ked chce hocikto vediet nieco viac, len sa mi ozvite na mail, pretoze na birdz tak casto nechodim: lucinka1@gmail.com.
vela stastia, ak sa sa mate zaujem prihlasit (a netreba nic hned vzdat, sanca vzdy je; v den, ked som posielala svoju prihlasku som povedala svojej mame, ze ja teda sancu, ze ma vyberu rozhodne nemam a ona mi odpovedala, ze ak nieco neskusim, nikdy sa mi to nepodari; no a teraz som tu) takze treba len skusit a stastie pride.
Aj ja som vcera posielala prihlasku... no som zvedava ako to dopadne, este den predtym (vlastne to uz bol ten isty den)ako som to posielala tak som este do druhej v noci pisala tu esej.... som bola stastna ze som to konecne poslala
No pisala som temu Moja vysnivana krajina, lebo na tu temu Clovek a internet by som fakt ze nevypotila nic... a pisala som konkretne o Aljaskeee ... a o com si pisal ty
hehe, kde zijes Vsetko som si pisal v noci naden kedy to bolo treba poslat. rano u otca vytlacil a poslal a nasiel som si nejake pravidla ako pisat motivacny list na nete (stale je to tak ci tak podla danej schemy) a poslal... inak mna hneva, ze som sa tesil ze si BA uzijem s kamaratkami, ktore sa hlasili lebo som veril, ze ich vezmu a nic... divne
ja som to takisto pisala v noci... lepsie povedane do druhej do noci (rana), uz mi z toho vtedy zacinalo sibat. A ten motivacny som mala na celu A4 okolo 560 slov
a to som to este musela skracovat... no tak vseobecne ze preco tam chcem ist, co mi to moze dat a tak.. potom o sebe, ake mam vlastnosti, preco by mali vybrat prave mna a take veci co ma charakterizuju.. zo zaciatku som si myslela ze nic nenapisem ale nakonec som sa tak rozpisala ze som az skracovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale inak, zlati ludia tam budu, iked vela takych co sa budu pretvarovat pred porotou a hrat spinavu hru... ja som to mal v pazi (samozrejme, nie uplne, Kanada bola lakava) a bol som sebou a ked ma nechceli, tak ma nechceli
ja som sa teda cez porotu dostala, pricom to nebolo take tazke (hlavne treba zostat sam sebou a vies, Gabo, niekedy je prilisne sebavedomie tak trochu na skodu). teraz studujem na UWC-USA a ked chce hocikto vediet nieco viac, len sa mi ozvite na mail, pretoze na birdz tak casto nechodim: lucinka1@gmail.com.
vela stastia, ak sa sa mate zaujem prihlasit (a netreba nic hned vzdat, sanca vzdy je; v den, ked som posielala svoju prihlasku som povedala svojej mame, ze ja teda sancu, ze ma vyberu rozhodne nemam a ona mi odpovedala, ze ak nieco neskusim, nikdy sa mi to nepodari; no a teraz som tu) takze treba len skusit a stastie pride.
majte sa krasne,
Lucia.
kvalitne potoom aku si pisala temu?
ALE budu flipy
hehe, kde zijes Vsetko som si pisal v noci naden kedy to bolo treba poslat. rano u otca vytlacil a poslal a nasiel som si nejake pravidla ako pisat motivacny list na nete (stale je to tak ci tak podla danej schemy) a poslal... inak mna hneva, ze som sa tesil ze si BA uzijem s kamaratkami, ktore sa hlasili lebo som veril, ze ich vezmu a nic... divne
moj mal chabych 285 slov a minuly rok ani tolko. Vyzeras vsak ze naozaj chces nieco dosiahnut, uz len podla profilu a takych ludi tam oni chcu