Ahojte, rada by som sa spýtala tých, čo chodia na túto školi alebo poznajú niekoho odtiaľ, tým pádom vedia, ako to tam chodí, na pár otázok. Pozerala som aj web stránku, ale nie že by tam nič nemali, proste som tam nič nenašla Takže, keď chcem študovať
Ahoj, ja chodim na slovencina-historia... Tie predmety mas rovnocenne, plus sa ucis predmety z ucitelskeho zakladu- psychologia, manažment, IKT- tie su tiez rovnocenne, vsetko je rovnocenne, len zavisi od katedry, napr. ja mam pocit, ze studujem len slovinu, lebo tam chcu, aby sme sa priebezne ucili a vyzaduju ovela viac ako na historii, kde sa vlastne staci ucit na skusky... Inak, na historii su fajn ludia, teda okrem jednej zenskej, ale vzdy sa najdu vynimky Ale profesori ako Letz, Bartl- on je uz taky starucky, ale zlaty- su vlastne autromi gymnazialnych knih a su uznavani historici... Na slovencine zas maju tie profesorky pristup ako na strednej, pozdravia ta menom a maju ludsky pristup, mne je na tej skole dobre, nech si hovori kto chce, co chce, ze ucitel je blbina studovat, ja som predtym chodila na pravo, odisla som sama, mala som urobene vsetky skusky aj Rimana, co si mnohi prenasali, ale bolo mi tam otrasne, hnusne, vsetci pravnici sa mi zhnusili, na cele s docentom ozranom Cuperom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme