Univerzita Mateja Bela - Prijímacie skúšky anglina
Na úvod, ja viem že z gramatiky a slovnej zásoby.. Ale vie mi niekto povedať bližšie na čo sa mám pripraviť? a kedže je to v kombinácii so slovinou a samostatne nie tak aj do prihlášky to možem napísať spolu alebo oddelene na dve prihlášky alebo ako to je
neviem ja som tu v PP na externom bez prijimacok a skusku z AJ mam v pondelooook a neviem este nic ale vsak su aj skripta s testami, tak si ich zakup stoja asi 8e ci jak. myslim ze ich mam aj doma keby si mala zaujem
ja som robila na UMB prijímačky z angličtiny minulý rok. V podstate tie otázky boli formulované tak, ako vyzerá aj tá ukážka zverejnená na stránke Filozofickej fakulty, z odporúčanej literatúry mi najviac pomohla kniha MURPHY, R. - English Grammar in Use. A aj keď to bolo zamerané najmä na tú gramatiku a slovnú zásobu, je dobré mať prehľad v literatúre (aspoň tí najznámejší autori Shakespeare, Dickens, Lake Poets, Salinger, a pod.), ideálne aj v reáliách, aj keď z tých tam boli tuším len 2 otázky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty