No čo, pochválte sa, aky ste si urobili unos triednej knihy? poprípade, ktorý sa Vám páči. Mna to bavý pozerať Tak mi dačo sem hoďte A čo poviete na toto ?
@horsiq fuha dobre .) .... inak by som ten cchel vdiet co boli aj v spravach lebo policajti si vazne mysleli ze nejaky lupici unikaju na autach a tak ich nahanali realny policajti
my sme neunasali ( dokedy som nevidela nanutene stuzkovu dvoch kamaraotv, tak som ani nevedela, uze sa take nieco robi ... ) my sme si len zapalili vodnu fajku v triede a pecatili normalne ...
U nás ju niekto uniesol ešte pred maturitou a to tak že o tom nikto z našej triedy nevedel, zmizli 3 knihy zo štvrtáckych tried a nakoniec sa našli v kontajneri pri škole zahádzané bordelom ,banánovými šupkami atď.
v kratkosti... akoze zacalo horiet...bol poplach....vsetci sme museli von...dosli poziarnici ( kt.boli cast mojich spoluz.) a zachranili ju take smiesne
my sme mali CSI, triedna učiteľka zabila triednu knihu, tak sme prišli a ju zadržali, potom sme mali pohreb (tá stuha, pečať atď), dali ju do rakvi a naložili do auta, ktoré patrilo spolžiakovému bratovi... a zabudli ju vyložiť a ten si ju zobral domov
my sme mali taky unos, ze ani boh nechape o co v nom ide, hlavne, ze sme tam niekoho zabili a potom sme za nim revali, no proste totalne mimo hlavne, ze henta pica bola stastna, ze bolo po jej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nechapem podstatu takychto veci, je to amaterske a nezaujimave
@stahli čo je na tradícii amatérske? akože nechápem, aké by si chcel aby to bolo? profesionálni unášači triednych kníh, či čo? xD
naša téma Michal David pesničky...
to sme my a Michal David...