@neznamyclovek na pracu... i7 ma ht takze zvlada spracovat na jednom jadre 2 fyzicke vlakna a ja CPU dost zatazujem napriklad ts kompilator mi bezi stale na pozadi a potrebujem to zrychlit. rezervy su urcite na strane cpu a potom mozno rychljsie ssd teraz mam sata ssd ale tie su cca 6x pomalsie ako samsung evo co sa davaju do slotu.
@Likjul pointa otazky je ci sa oplati kupovat pocitac predtym ako intel vyda nove procesory s opravenou chybou. alebo ta chyba nepredstavuje bezpecnostne riziko pre beznych ludi? ja som to moc nesledoval len viem ze su toho plne media.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Mal som v plane kupit:
- 6 jadrovy Intel Core i7-8700K 3.7 / 4.7 GHz alza.sk/intel-core-i7-8700k-d5117447.htm
- ktomu novy mainboard alza.sk/gigabyte-z370m-d3h-d5146944.htm
- dalsie SSDcko alza.sk/samsung-960-evo-500gb-d4577150.htm
- a 3ti monitor alza.sk/27-viewsonic-va2719-2k-d5247012.htm
len neviem ci nepockat pol roka na novu radu CPU kym Intel opravi tu chybu Meltdown. AMD nechcem.
@Likjul pointa otazky je ci sa oplati kupovat pocitac predtym ako intel vyda nove procesory s opravenou chybou. alebo ta chyba nepredstavuje bezpecnostne riziko pre beznych ludi? ja som to moc nesledoval len viem ze su toho plne media.
Kazdopadne ak nezvazujes AMD tak byt tebou pockam
a na pracu by si veru mal zvazit AMD