upiri su fajn, hlavne vo Vampire: the Masquerade, tam ma to totalne vcuclo a kym som to hral, tak som bol na upirov dost namotany... ale vlkolaci su ajtak lepsi, podla mna je lykantropia ovela zaujimavejsia ako vampirizmus, skoda len ze z lykanov robia vsade idiotov a z upirov inteligencne pecky... to je blbost podla mna
Nerobia z nich všade idiotov.A ani z upírov inteligenčné pecky.Je viac filmov,kde sú upíri hnusné krvilačné beštie.Videl si moja sestra je vlkolak? Ten film bol super.Práve ho zháňam.
to ze upirom vadi cesnak,kriziky,a striebro su blbosti,len poviedky,upirom vadi hlavne slnko,film Blade je akcny film,nieje to o realite,nemajte o upiroch milnu predstavu.
Som najväčší upíro fanúšik už od sovjich troch rokov, ale neznasam filmy typu:Blade, Underworld a Van Helsing. Skôr ich nenávidím. Co odporučam je Queen of the damned, Interview s upírom a starého dobrého Draculu v podaní Garyho Oldmana...úžasný nielen upírsky ale hlavne filmový zážitok, a je to najromantickejší film aký som kedy videla, fakt. A ešte odporučam Buffy(samozrejme v tej slavnjsej serialovej forme) je to celkom zábavné, ale hlavne Spike stoji za to ,pozreť si to.
Prosim... ludia na kolenach ak mate niekto dvd buffy aj angela PROSIM sajte mi vediet..bude kde sa daju kupit alebo stiahnut alebo by sme poriesili nieco ine ohladom dvd..PROSIM STRASNE MOC..ozvite sa na pokeci buffy1000...icg 212-556-789 PROSIM STRASNE MOC..
PROSIM LUDIA NA KOLENACH AK MATE NIEKTO DVD BUFFY ALEBO AJ ANGELA TAK PROSIM DAJTE MI VEDIET..STRASNE MOC..BUD KDE SA TO DA KUPIT STIAHNU T ALEBO BY SME SA DOHLI NA DVD..NA POKECI Buffy1000 a na icg 212-556-789 dakujm...
Okej, takže... som veľmi evľký fanúšik do upírov, ale... nerád svoje myšlienky zvereňujem takto evrejne, takže ak by chcel niekto poekcať na upírsku alebo lykanskú tému, či už real, film, literatúra a pod... napíšte mi, mail je : mixppmix@gmail.com
upírov mám hrozne rada, vlkolakov o niečo menej. Príčina? Nuž keby to skutočne existovalo, bolo by mi milšie keby ma niekto "iba" kusol do krku a vysal ako by mi mal odtrhnut hlavu nejak vlkolak co by ma najprv nahanal po lese a potom by ma zozral aj s vnutornostami inac mam hrozne rada taky horor ze PSI VOJACI stoji za to si kuknut
som tu dlho nebola-som bola prec a kukam.ma normale prekvapilo ze sem niekto napisal...........som myslela ze tiwto veci uz nikoho nezaujimaju,a som rada ze to neni pravda,aj ked tych ludi co to fakt fascinuje,zaujima a vedia o tom dost neni az tak moc.
Som si všimol. Heh, všade kde je diskusia o upíroch...sa už namotávajú aj vlkolaci a potom to už upadá na image-u (pre mňa) a niekto opisuje, čarodejníkov démonov, anjelov a pod.
Páči sa im gothic-vampire lifestyle a image. Šaty, obrázky, filmy a pod. Aj moderný upíri...napr vo filme blade, underworld, mali svoj štýl.
Ale najviac ma štve, keď niekto na fórach tvrdí
1že upíri existujú
2že je upír
3že pozná upírov
4čo v skutočnosti zabíja upírov
5že mu nerozumiem a raz sa presvedčím že upíri existujú
6že on je upír a pije krv
7že ho láka pitie krvy a preto je upír
8že je upír z množstva iných dôvodov.
9najlepšie...že má spoločné korene s bátoriovou..(neviem presne ako sa to píše ale pochopili ste o koho ide že?)
Potom... otázka ktorá by si možno zaslúžila vlastnú tému:
Chcete byť upírmi? Ak áno, prečo? čo vás k tomu láka? Je to len zmena životného štýlu an niečo temnejšie, zaujimavejšie? odlíšenie od zvyšku sveta? Inak, ak má neikto rád upírske príbehy a má nejaké upírske príbehy(zoznami filmov ktoré stoja za to, kníh alebo len poviedky...) nech mi prosím napíše, veľmi rád kecám a fantazírujem na túto tému.
mno myslim ze nikto teda aspon ja nie netvrdim ze som upir ani ze ich dobre poznam............ale zas na druhej strane.......ved ked sa to niekomu paci ako aj mne tak mu je jedno co si o tom myslia a prste si stoji za tym co vie o upiroch lebo sa mu to tak paci
Ahojte, no videla som ten film, len po anglicky... na aj napriek tomu bol dobrý (skoro nič som nerozumela)No a kto je lepši, či vlkodlák, či upír... to neviem, no mám radšej upírov. Inač čítal niekto Súmrak... ak nie odporučam...
Neznášam tie "cool" sračky o upíroch (Blade, Underworld, Van Helsing), radšej si pozriem klasiku. Pre tých naozaj zažratých odporúčam film "Dracula" (1931) s Belom Lugosim alebo "Nosferatu" (1922). Ďalej "Dracula" s Garym Oldmanom, "Interview s upírom" s Bradom Pittom, "Nosferatu - Fantóm noci" (1979), "Od súmraku do úsvitu" (1996, "V tieni upíra" (2000). A pre milovníkov literatúry knihy "Bram Stoker - Dracula" a "Petr Štěpán - Kniha Nosferatu, vampýrska bible"... Čo sa týka vlkolakov, tých zbožňujem snáď rovnako ako upírov. Odporúčam film "Vlk" s Jackom Nicholsonom. A ako hudbu jednoznačne XIII. STOLETÍ, ktorí sú vampirizmom a vlkolakmi veľmi silno inšpirovaní.
Ozaj, tí čo tvrdia, že by chceli byť upírom: Uvedomujete si čo to vlastne obnáša? Neuhasiteľný smäd, nemôcť už nikdy vidieť slnko a hlavne večný a nekonečný údel...
Mám rada vlkolakov a upírov. Vlkolakov síce viac ale pozriem si čokolvek s touto tématikou. Krv ako čokoláda je úžasný film, patrí medzi moje najobľúbenejšie. Odporúčam sériu kníh o Anite Blackeovej kde sú aj upíry aj vlkolaci
Nikdy nedopustím na Nosferatua (1922) lebo ten upír je k nekonečne smiešny ale v knižke som sa ho bála a Interview s upírom.. to je proste maximálne super film. ... ( Lestat rlz (A) ) a inak ma celkom pobavil aj underworld dvojka sa mi hrózne páčilo ako tá Selena zakaždým dakomu pri*ebla (A)... takže asi tak.
A ešte mám rada Frankensteina ale nie tie dnešné kktiny ale najkrajšiu najsmutnejšiu verziu od Shelleyovej. Nádherná kniha. A ten film má dokonalý soundtrack
Neviem ci sem este niekedy pozrie ale ak hladate knihu ako darcek alebo potesenie pre seba samého tak odporúčam Twilight ságu. Kniha je doslova perfektná a hned si ju zamilujete. Má dokonca pokračovanie čo je uplne perfektne. A ak sa Vám bude kniha páčiť a pojdete si pozrieť aj film k nej TWILIGHT tak Vás bohužiaľ sklamem pretože film je uplný prepadák a herci v ňom su na velku P!ČU. ale kniha je cool je to bestseller
mno thak...upíri sú úplne úúúžasní....ak ste wideli MOONLIGHT...je to síce len seriál s titulkami..mno keď som ho prwý krát widela w nemecku som sa brutálne namotala...ma riadne chytil a tí herci nemajú chybu..mno a ešte super film je Queen of the Dammed..to je teda pecka.....upíri sú super...namotala som sa na nich...kukám pomaly len filmy o nich..achhhhhh...moonlight is the best
myslite si ze byt upirom je skvele???nie nieje!myslite si ze o nich nieco viete???omyl!mate milne predstavy s filmov....nevjem ci by ste ich tak obdivovali keby ste vedeli co su zac......byt upirom ci vlkodlakom vobec nieje skvele!
Neznášam upírov, milujem vlkolakov... Nechápem čo vás tak fascinuje na tých bledých xsichtoch.. Uznávam, vo Twilighte boli vykreslený ako bohovia smiley: ale realita je iná :-! Nechcite zažiť.. Vlkolaci, tá téma ma totálne pohltila a najradšej by som bola vlkom alebo dačím podobným.. Ale mám hlavu a viem že sa to nestane (škoda .. Super téma.. A film Underworld je totálna ***.. A ako sú v ňom vlkolaci vykreslený.. wŕŕ..
Nikto z vás netuší aké to je!Ja som upírom od roku 1996 a všetky filmy,ktoré ste videli sú len výplodmi niekoho fantázie.S otázkami o upíriom živote sa pýtajte mňa.Jediná vec,ktorú nespravím je,že nikoho z vás nepremením.
vampirecreature: Ahoj, ja som sa len chcela opýtať, že ako si sa k tomu dostala? Vlastne ako sa ti to preboha stalo, že si upírka? Ja som len strašne zvedavá a chcela by som poznať ozajstnú pravdu o živore upírov a o tom akí sú....tak ak by si bola taká dobrá a napísala by si mi že čo je pravda o tebe a o upíroch? Myslím to tak, že čo je pravda z tých filmov a knižiek, čo teraz letia...napr. The vampire diaries, Twilight....je to niečo podobné ako tu?
Mno je to vsetko pekne co tu pisete,ale v skutocnosti by ste ani jeden nechceli byt vlkodlakmi ci upirmi.Viete si vobec predstavit ake by to muselo byt zit s tym ze musite vziat niekomu zivot aby ste mohli existovat?je to skor prekliatie ako dar.neviem je to vsetko krasne nesmrtelnost,sila a to vsetko .Mno za aku cenu.Lacnost po krvy ci kusu ludskeho masa...hm clovek uz od davna veriv v tieto myticke bytosti ale su to vsetko len bludy.mno snivat je krasne nie ?! ...zamyslite sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
» s2.bitefight.sk/c.php?uid=45574...
Páči sa im gothic-vampire lifestyle a image. Šaty, obrázky, filmy a pod. Aj moderný upíri...napr vo filme blade, underworld, mali svoj štýl.
Ale najviac ma štve, keď niekto na fórach tvrdí
1že upíri existujú
2že je upír
3že pozná upírov
4čo v skutočnosti zabíja upírov
5že mu nerozumiem a raz sa presvedčím že upíri existujú
6že on je upír a pije krv
7že ho láka pitie krvy a preto je upír
8že je upír z množstva iných dôvodov.
9najlepšie...že má spoločné korene s bátoriovou..(neviem presne ako sa to píše ale pochopili ste o koho ide že?)
Potom... otázka ktorá by si možno zaslúžila vlastnú tému:
Chcete byť upírmi? Ak áno, prečo? čo vás k tomu láka? Je to len zmena životného štýlu an niečo temnejšie, zaujimavejšie? odlíšenie od zvyšku sveta? Inak, ak má neikto rád upírske príbehy a má nejaké upírske príbehy(zoznami filmov ktoré stoja za to, kníh alebo len poviedky...) nech mi prosím napíše, veľmi rád kecám a fantazírujem na túto tému.
A ešte mám rada Frankensteina ale nie tie dnešné kktiny ale najkrajšiu najsmutnejšiu verziu od Shelleyovej. Nádherná kniha. A ten film má dokonalý soundtrack