ludkovia je tu niekto kto cital twilight sagu alebo skolu noci, draculu a podobne upirske "vselico" ? ak ano piste co sa vam pacilo co nie a popripade ak sa vam nepacil nejaky koniec nejakej knihy tak napiste ako by ste ho zmenili! rozprudme tu d
milujem kroniku od Anne Rice. happy end alebo nie, sú to úžasné knihy. Tá žena dokáže absolútne vtiahnuť do deja. Jej postavy sú prepracované, každá osobitá. umenie s ktorým prepletá dej a vykresľuje miesta a pocity. Na jej knihách nechcem meniť nič. Až na to, že by mohli byť o mnohoooooo dlhšie.
Dracula je proste akýsi základ. čítala som knihu dvakrát. Z nej pochádzajú slávne frázy ako "deti noci" a postava Van Helsinga. Tiež by nikto možno neznal našu Slivovicu
twilight som čítala prvú knihu. nič pre mňa. jednoducho spísané, ba až laicky. žiadne dielo v tom nevidím.
do školy noci som sa nedostala, a ani ma to neláka. rovnako ako ostatné novodobé spísaniny.
Čítala som Twilight ságu, ešte keď sa dala na slovensku zohnať len po česky. Bola som nadšená. Po premiére prvého filmu som sa riadne sklamala. Predsa len kniha je kniha.
Anne Rice, Poppy Z. Brite, Bram Stoker, my list pretty much ends here.
Tvájlajt bol hrozný, zlý zlý zlý, rodinní príslušníci mi kúpili celú sériu (očividne podľa logiky, že som dievča čo číta knihy, a tú knihu čítajú dievčatá)...štvrtý diel som nikdy nedočítala, a som prekvapená, že som sa dostala až tam(čítanie klasickej japonskej literatúry dá človeku unikátny talent prežiť prakticky všetko). Nedala som to do antikvariátu preto, že to vypadá esteticky v poličke, a stále si to odo mňa požičiavali maniakálne kamarátky, ktoré mi za to potom dali čokoládu. Ale asi by som radšej vykrvácala papercutmi, než to čítať znovu (dôvody prečo je to kniha zle napísaná všetci poznáme, nebudem to tu zhŕňať)
podla mna je twilight super... ta čo..a upírske denniky.. film! a škola noci...a neviete ako sa volá knížka niečo ako živí a mŕtvy dačo také..hrozne sa mi to pletie.. chem to prečitat ale nwm jak sa to vola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Dracula je proste akýsi základ. čítala som knihu dvakrát. Z nej pochádzajú slávne frázy ako "deti noci" a postava Van Helsinga. Tiež by nikto možno neznal našu Slivovicu
twilight som čítala prvú knihu. nič pre mňa. jednoducho spísané, ba až laicky. žiadne dielo v tom nevidím.
do školy noci som sa nedostala, a ani ma to neláka. rovnako ako ostatné novodobé spísaniny.
Ale z upírskych kníh sú dobré Upírske denníky od L.J. Smith- aj seriál je dobrý, hoci vôbec nie je podľa knihy.
Tvájlajt bol hrozný, zlý zlý zlý, rodinní príslušníci mi kúpili celú sériu (očividne podľa logiky, že som dievča čo číta knihy, a tú knihu čítajú dievčatá)...štvrtý diel som nikdy nedočítala, a som prekvapená, že som sa dostala až tam(čítanie klasickej japonskej literatúry dá človeku unikátny talent prežiť prakticky všetko). Nedala som to do antikvariátu preto, že to vypadá esteticky v poličke, a stále si to odo mňa požičiavali maniakálne kamarátky, ktoré mi za to potom dali čokoládu. Ale asi by som radšej vykrvácala papercutmi, než to čítať znovu (dôvody prečo je to kniha zle napísaná všetci poznáme, nebudem to tu zhŕňať)