@1
2. Výsledky stredoškolského štúdia potvrdené strednou školou na prihláške na VŠ alebo notársky overené kópie koncoročných vysvedčení zo strednej školy (vysvedčenia z posledného ročníka zo strednej školy uchádzač nepostupuje).
Uvedený bod sa nevzťahuje na študijné programy: britské a americké štúdiá, anglický jazyk pre európske inštitúcie a ekonomiku, anglický jazyk a francúzsky jazyk pre európske inštitúcie a ekonomiku, rodové štúdiá a kultúra, psychológia a filozofia.
Ja som dneska akurat robila elektronicku prihlašku na tento odbor Aj ked oni hodnotia len na zaklade prijimačiek, znamky som tam napisala, myslim, že ked ich tam napišeš, tak ťa za to nezabijú
Preto som dala elektronickú, aspon 10eur ušetrim Kebyže nahodou vyplniš zle udaje alebo niečo, tak oni ti to tušim pošlu naspäť.. ale ak to tam vyslovene piše, ze tie znamky nechcu, tak ich tam pisať nemusis
nie, elektronicka funguje na takom principe, ze si ju vypišem tuto na nete, nie ručne, ale zaroven to dam aj vytlačiť ako klasicku prihlašku, podpišem to a pošlem im to. a tuto na nete si to potom len pozriem či mi to uz potvrdili alebo nie
@igorv jo chcela by som sa tam dostať, ale neviem ani ake su relne šance, koľko ľudi sa tam hlasi cca a o čom pribložne su prijimačky tak dosť nervozna som z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
2. Výsledky stredoškolského štúdia potvrdené strednou školou na prihláške na VŠ alebo notársky overené kópie koncoročných vysvedčení zo strednej školy (vysvedčenia z posledného ročníka zo strednej školy uchádzač nepostupuje).
Uvedený bod sa nevzťahuje na študijné programy: britské a americké štúdiá, anglický jazyk pre európske inštitúcie a ekonomiku, anglický jazyk a francúzsky jazyk pre európske inštitúcie a ekonomiku, rodové štúdiá a kultúra, psychológia a filozofia.
Tak mi vysvetli toto prosímťa
(Anglický jazyk pre európske inštitúcie a ekonomiku)
Podmienkou prijatia na bakalárske štúdium je úspešné absolvovanie prijímacej skúšky.
Prijímacia skúška bude pozostávať z písomnej a ústnej časti.
Takže asi nie.. ale pre istotu napíš na študíjne
Tak či tak vďaka, zajtra kupim prihlašky, možno ešte sa niekto ozve, kto má skúsenosti
noo tak fajn, vidime sa na prijimačkach