Štuuje t niekto alebo budem prva? Potrebovala by som poradit od skusenejsich. Aky program sa mam zacat ucit, pretoze z informy som na tom slabo, chcem sa cez leto nieco naucit. Poradite mi aky program, programovaci jazyk...co je tam potrebne...na com mam
@natalie13 važne to je v pohode? jeej...a ty si maturovala z informatiky aj? asi ano ze?...lebo ja nie.. sakra....a ako sa ti paci skola, vraj tam skusaju psychiku...tak celkovo upjš...
@donatela201 no ja som maturovala aj s informy..ale na strednej som aj tak programovala v niecom inom...a s tou psychikou? no co ti poviem...klamala by som ti, keby som povedala, ze je to ok...ale da sa to zvladnut..aj vacsina ucitelov je fajn a da sa s nimi vyjst, len potrebujes makat
@natalie13 no uz sa zabehujem...len asi budem potrebovat doucko z matiky ..zatial sa mi tu paci, len su tu dost naroky na studentov.... verim ze sa ti dari .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
...mam sancu sa to sama naucit?
ked sa budes snazit
Odporučam knihu Pavel Herout: Učebnice jazyka C
na hosp. inf na TUKE
a nemusis sa bat, ze budes prva..ja teraz idem do druheho rocnika a tie medziodborove celkovo malo ludi studuje..my na mat-inf sme dve