ja ne, ale zato sa chystam na 2. opravny termin z filozofie medii ako taky panko. a 40 ludi z 3edy ide so mnou, skoro nikto to totiz nevie zrobit. @grietusha napis to za mna a kupim ti celu skandinaviu!
diky, si zlata, ale matrose, z ktoreho dava pisomky, mame aj prefotene stare testy ale je to tak NESKUTOCNE narocne, ze ludia po jeho skuskach furt hystericky placu uplne sa nechytame, z 1. rocnika prenasa jeho predmet 30 ludi, od nas to bude asi tiez tak... este mam posledny termin, ale je to bez sance. naposledy som takto skoncil v prvaku u tohoto isteho profaka - na posledny termin som uz musel poslat spoluziaka, ktory to za mna napisal. lenze tentoraz to nezvlada ani ten spoluziak. modli sa za mna
@antifunebracka čítali ste Macka a jeho pojednanie o ranej kyberkultúre? presne táto kýbelkultúrová autorita, ktorá je citovaná aj na anglickej wikipédii, ma to učila
v každom prípade Hayles (keď som čítala How we became postuhuman, tak som sa niekoľkokrát našla sedieť v kúte a hystericky sa kývať spredu dozadu so slzami na krajíčku a v hlave som kričala, že či je tá žena zdravá, že tú esej písala takým spôsobom, aby mi slová, ktorým rozumiem, dohromady nedávali žiaden význam)? Harraway (-tá je ľahká. kyborg, feminizmus)? Escobar?
@grietusha nie nie skor levy, mcluhan a tito typkovia. ale ono pod tento predmet spada viacero veci a najhorsie je na tom to, ze jednak mi to absolutne nic nedava a moj mozog sa im vzpiera jednak to ani nema nejaku nadvaznost. su to len na kopu nahadzane poucky
@antifunebracka Lévy aj McLuhan sú tí najjednoduchší tak celkovo na pochopenie a naučenie. ale ak to máte len ako kopu poučiek, tak sa nedivím, že si z toho magor. my sme to museli všetko čítať (a z každej prečítanej eseje robiť resumé, ktoré bolo podmienkou prístupu ku skúške) a o to to bolo jednoduchšie a pochopiteľnejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
v každom prípade Hayles (keď som čítala How we became postuhuman, tak som sa niekoľkokrát našla sedieť v kúte a hystericky sa kývať spredu dozadu so slzami na krajíčku a v hlave som kričala, že či je tá žena zdravá, že tú esej písala takým spôsobom, aby mi slová, ktorým rozumiem, dohromady nedávali žiaden význam)? Harraway (-tá je ľahká. kyborg, feminizmus)? Escobar?