Nechcem vam bart iluzie ale pokial neviete spravit prijimacky tak treba pouvazovat nad tym ci medicina je ta spravna cesta lebo sa pri biofyzike,anatomii,histologii,biochemii,mikrobiologii,kpatologii, patofyziologii zblaznite...
mne sa to s najväčšou pravdepodobnosťou do KE nepodarilo, aspoň, že do BA to vyzerá sľubne poznám aj takých ľudí, čo sa dostali na medicínu na 3. alebo 4.krát a normálne úspešne tam študujú ... ja by som však nemala nervy to toľkokrát skúšať ....
@aguri500 to si napisal riadnu kravinu, to ze to niekto neda na prvykrat neznamena ze to nemoze skusit o rok, poobzeral by som sa kolko ludi zoberu nepravom za uplatky na medicinu a ti co im chybaju nejake tie body ostanu na ocot
@storcko pozri tak ti poviem kvantum informacii ktore sa treba naucit na prijiacky je asi 5-10 % z kvanta informacii ktore sa budes musiet naucit na skusku z anatomie a budes mat na to pocas skuskoveho tak 5-6 tyzdnov...
Z toho logicky vyplyva to ,ze ked nezvladnes prijimacky tak tazko zvladnes studium aj ked treba prihliadat na fakt ,ze pocas studia sa naucis ucit sa ...
Kludne ak teraz nepravis prijimacky tak chod znova len ti hovorim co ta caka a ked vezmu 280-300 ludi tak behom 3 rokov cca 100 urcite poleti...
@mumford pozri @13 netvrdim ze nema sancu kazdy moze spanikarit zostresovat len este raz zopakujem prijimacky su to najlahsie co ta na medicine caka...
Ja som tam dnes bola s tým, že nemám prejdenú celú knihu z chémie, nevidela ani jeden jediný príklad a dokonca mi zostalo visieť aj asi 50 otázok z genetiky... ... proste som sa šla len zo srandy pozrieť... a ... celkom slušne... 685 bodov... teraz si vyčítam, že som mohla posedieť viac a ísť tam rovno.. tak uvidíme či odvolanie dačo porieši
@mumford keď to tak čítam ešte raz... myslím, že @aguri500 mal na mysli skôr takú sebareflexiu a prehodnotenie svojho možného (!!!) preceňovania. pretože... prijímačky sú skutočne to najľahšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Tiež o rok to vidím .
Z toho logicky vyplyva to ,ze ked nezvladnes prijimacky tak tazko zvladnes studium aj ked treba prihliadat na fakt ,ze pocas studia sa naucis ucit sa ...
Kludne ak teraz nepravis prijimacky tak chod znova len ti hovorim co ta caka a ked vezmu 280-300 ludi tak behom 3 rokov cca 100 urcite poleti...