Ako dlho vám trvá bežné upratovanie bytu/ domu? Ako často upratujete? Máte nejaký svoj systém?
Baví vás upratovanie? Počúvate pri tom hudbu? Ste radi ak vám niekto pomáha?
bezne, tak co ja viem.. polhodku.. ako casto? snazim sa kazdy den aspon ten roboticky vysavac pustit lebo chlpy.. ja nemam nikdy system neznasam upratovanie, a obcas aj hudbu pocuvam.. ano som rad ak mi niekto pomaha, ale mne sa akurat tak pes vygrca na dlazku, takz dakujem pekne za taku pomoc... a ty?
neupratujem bezne, naši prataju, nestiham :/
ale izbu si pracem ked uz je kôpka priliš veľka na to,aby sa tu dalo učiť , to je take ukazovadlo a končim, keď už nevladzem a odkvecnem
Nemám rada upratovanie, teda... mam rada čisto ale neznášam sa mágať vo vode (zdrav.problemy) takže upratovanie hapruje a radšej zaplatím upratovačke. Stopovala som cca to upratovanie a malo by to zabrať raz za týždeň 5 hodín a potom ešte 2-3x ročne ultra upratovanie tak 12hodín.
ja mam vzdy poriadok ale taky ze veci na poriadku vsetky, to mi nevadi robit vobec aj take ze vylozit nalozit umyvacku atd. to mam rada.
ale upratovanie akoze cistenie - kupelna, vysavanie, umyvanie zeme atd to NENAVIDIIIM. samozrejme to robim, ale kedze mam maly byt nezaberie mi to vela, asi hodku a pol takze sa to da. robim to raz tyzdenne. ale ked som mala vacsi byt mala som upratovacku a to bolo top, urcite to tak budem mat aj v buducnosti. mozem to jebat radsej dam 10 eur upratovacke a pojdem robit nieco produktivne nez robit nieco co nenavidim
raz za týždeň, spravidla v sobotu a poriadne, najskôr povysávať, potom poutierať prach a nakoniec zotrieť dlážku, mám veľmi rád ten pocit čistoty, nedokázal by som žiť v špine
Ja rada upratujem, keď je vidno ten rozdiel po uprataní - veľká špina zmizne, veľký bordel potriedený.. neznášam, keď sa mám obťažovať pre trošku prachu (do 2mm )
@patrixo tak 6 hodin som si stopla, cely byt a sa mi to zda vela :/ raz do tyzdna. Mam svoj system a zato mi niekedy vadi ked mi niekto pomaha lebo sa mi zda ze to nerobi dobre ale nechcem buzerovat tak som ticho nebavi ma to az tak a nechce sa mi do toho ale potom som rada ked vidim zmenu ako @12 no a pocuvam hudbu ak sa da
Ja neznášam upratovanie, preto si ani nerobím neporiadok. Tanier po dojedení hneď umyjem, veci hneď odložím do skrine, zvlášť keď som na intráku. A čo sa týka podlahy.. Raz do týždňa sa k tomu dostanem.
Ako dlho vám trvá bežné upratovanie bytu/ domu? - Tak..cca okolo hodiny?
Ako často upratujete? - Raz za týždeň
Máte nejaký svoj systém? - Aj hej
Baví vás upratovanie? - Nie
Počúvate pri tom hudbu? - Vždy!
Ste radi ak vám niekto pomáha? - Ani moc nie..ako v čom..napríklad čo sa týka prádla, to priam neznášam, ak mi niekto iný vyvesí, zvesí, poskladá..to chytám nervy normálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale izbu si pracem ked uz je kôpka priliš veľka na to,aby sa tu dalo učiť , to je take ukazovadlo a končim, keď už nevladzem a odkvecnem
A napis mi
ale upratovanie akoze cistenie - kupelna, vysavanie, umyvanie zeme atd to NENAVIDIIIM. samozrejme to robim, ale kedze mam maly byt nezaberie mi to vela, asi hodku a pol takze sa to da. robim to raz tyzdenne. ale ked som mala vacsi byt mala som upratovacku a to bolo top, urcite to tak budem mat aj v buducnosti. mozem to jebat radsej dam 10 eur upratovacke a pojdem robit nieco produktivne nez robit nieco co nenavidim
Ako často upratujete? - Raz za týždeň
Máte nejaký svoj systém? - Aj hej
Baví vás upratovanie? - Nie
Počúvate pri tom hudbu? - Vždy!
Ste radi ak vám niekto pomáha? - Ani moc nie..ako v čom..napríklad čo sa týka prádla, to priam neznášam, ak mi niekto iný vyvesí, zvesí, poskladá..to chytám nervy normálne