Táto kniha vo mne zanechala hlboký dojem....prečítala som ju ako 10 ročná a mám ju rada dodnes....čítal niekto z vás túto knihu? ak hej,čo si o nej myslíte?
ja som to tusim citala jednu alebo dve knihy a pamatam si nieco ze zatieral tapetu s klaunami na cierno a oci im vymalovaval ciernou fixkou bo cez tu farbu furt svietili
tiež som to čítala ked som bola menšia, a velmi sa mi to páčilo, ale potom tie dalšie diely ako bol dospelý boli dosť suché, jemne depresívne a o tom istom
Ja a sestra sme boli znechutené niektorými jeho čudnými názormi či dedukciami, pripadal mi zrelý na psychiatriu, sorry ak niekomu ubližujem. Môj osobný dojem.
Ja som citala aj adriana mola aj mladi v hajzlu ale mvh sa mi pacilo ovela viac...komplikovanejsi pribeh, sialenejsie zazitky a vtipnejsie hlasky...aha, a nick mal vulgarnejsi slovnik ako adrian(ktory sa podla mojho nazoru vacsinou spraval ako malicherne hystericke decko), takze kniha neposobila tak upato...ale je pravda ze OBE knihy isli po tretom dieli z kopca, lenze mvh sa napravilo v posl(6) dieli, kde to uz nie je nickov ale noelov dennik...a vsetko skoncilo stastne...co sa o adrianovi celkom povedat neda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja si hlavne myslim, ze uz ani tak nejde o to, co clovek cita, ale ZE VOBEC SA NAJDE ESTE NIEKTO, KTO CITA