Chalanovi čo sa mi páči som posielala do skrinky lístočky typu I love you a podobne... Už som prestala lebo mám podozrenie že vie kto som. Bývam totiž vedľa neho, často za ním chodím zo školy, cez prestávky sa snažím byť čo najbližšie pri ňom... Mám mu po
@n0win0u nie, ale ak je týpek kkt čo je dosť pravdepodobné vzhľadom na vek a každému to roztrúbi, nebude asi príjemné znášať tie posmešky potom.. majú 13..
ja by som sa pokúsila zariadiť to tak, aby zistil, kto si, ale ty o tom akože nevieš.. jednoducho ak bude chcieť, zavolá ťa on niekam von, ak sa mu nepáčiš, nemal by to riešiť a proste sa na to zabudne..
@h8u dakujem za obhajobu! ... a inač tvoj plán nie je zlý ale ja mám taký pocit že aj keď sa to dozvie tak ja sa nedozviem či sa mu páčim lebo mám pocit že je troška hanblivý...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ale ja byť chalanom, naštvem sa, že si to písala po anglicky.
ste ešte v takom veku, kedy sa nemáš veľmi čoho báť...jedine fakt toho, že sa o tom dozvie celá škola ale veď nieje nič zlé na tom, že sa ti páči
ja by som sa pokúsila zariadiť to tak, aby zistil, kto si, ale ty o tom akože nevieš.. jednoducho ak bude chcieť, zavolá ťa on niekam von, ak sa mu nepáčiš, nemal by to riešiť a proste sa na to zabudne..
he..no ked sa nezachova ten typek ako najvacsi egoista tak to bude super...
ale vzhladom na vas vek...no neviem..kasli na to . robte si po skole radsej ulohy u seba :p
Alebo aby mi pisal maily, tsky, rpcky s tym ze ho poznam.. A ja by som stale rozmyslala kto to je
teda jedna to aj myslela vazne asi 3 roky (na zakladke) ,ale mne boli prednejsie sporty
ale inak,teraz by som bral ak by mi dajaka tajna znama napisala rpcku abo sms,to je este viac tajomnejsie
Mne to uz je teraz jedno ale ked som bola bez priatela tak to bola ta najromantickejsia predstava
ja pouzivam mobil len ak nieco ozaj potrebujem...
ale sak vravim o tej predstave,ze ak by nejaka ozaj chcela tak by zavolala aj z telefonnej budky
.. len aby už nebolo neskoro..
ale inak.. povedz mu to, nemas co stratit, bud to vyjde alebo nie
a vy by ste inak ani neverili, aké môžu byť 13-ročné deti hnusné smiley: .