Ahojte, viete mi niekto s týmto poradiť? Teraz som bola prváčka na VŠ, akurát som skončila len som nemala všetky skúšky hotové a tak nemôžem ísť do 2. ročníka, ale o to nejde, dala som si prihlášku na inú VŠ, 9.7.2015 tam idem robiť prijímačky....viete mi
ja by som si túto informáciu na tvojom mieste šla zistiť od nejakého oficiálneho zdroja... totižto ak náhodou nie si braná ako študent a nebudeš evidovaná ani na úrade, automaticky si považovaná za samoplatcu a nechci vidieť ten pozdrav, ktorý ti príde zo zdravotky
hovoríme samozrejme o situácií, kedy by si si medzičasom nenašla nejakú prácu
pokial nemas pisomne ze ta vyhodili,alebo si nepoziadala o tento papier sama,automaticky si stale student cize urad prace neriesis az dovtedy pokial to nemas pisomne doma...a odpotucamntieto veci nechat na skolu...vacsinou v tomnmaju bordel a papier ti pride vzdy o dost neskor ako by mal (co som pocul od dost ludi)
cize kludne chod na prijimacky,mas este velmi vela casu...tedapokial veta :,, akurat som skoncila,, neznamena ze si to riesila aj pisomne cez skolu sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
hovoríme samozrejme o situácií, kedy by si si medzičasom nenašla nejakú prácu