poradte mi nejake dobre urban fantasy, niesom moc na upirovky, radsej vlkodlaky, lahka erotika moze byt ale nech to nema priamo romanticky pribeh lebo ma trafi slak preferujem Patriciu Briggs...poradte nieco dobre podobne kvalitne
@poke na to som sa rozhodla pockat az to pan george martin dopise. odvsadial pocuvam na to chvaly, navyse ja ked nacnem nejaku seriu a nedokoncia ju v najlizsej dobe sa strasne nasieram veldielo chcem pekne pokope ale i tak diky
Fiha, ultimatne netusim, co to preboha zhanas Ak urban myslis mestske prostredie, Mieville chrli stale jednu knihu za druhou, aj ked Nadrazi Perdido alebo Jizvu uz asi neprekona. Tie dve si zozen, ak nepoznas. V prvom je brilantna romanticka linia, bude sa ti pacit ^^
» www.martinus.sk/?uItem=138606...
Toto som dostala na vianoce od rodičov (mamina mi to chcela zabaviť, keď si lepšie pozrela popis knihy )
Ale teda... je to urban fantasy, v podstate, má to vlkolakov, má to nádych erotiky (ok, možno trochu viac ) a nemá to príbeh postavený vyslovene na romantickej zápletke.
Ešte by som možno odporučila Anitu Blake, ale... tam sa väčšina deju točí okolo upírov, vlkolaci pribudnú asi od druhého dielu a asi od siedmeho alebo ôsmeho dielu sa z hlavnej hrdinky stane v podstate niečo ako sukuba, takže tak nejako potom vyzerá aj obsah ďalších kníh... Ale zároveň má každá kniha aj nejakú hlavnú zápletku, ktorá nepozostáva zo sexu a romantiky a dobre sa to číta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Toto som dostala na vianoce od rodičov (mamina mi to chcela zabaviť, keď si lepšie pozrela popis knihy )
Ale teda... je to urban fantasy, v podstate, má to vlkolakov, má to nádych erotiky (ok, možno trochu viac ) a nemá to príbeh postavený vyslovene na romantickej zápletke.
Ešte by som možno odporučila Anitu Blake, ale... tam sa väčšina deju točí okolo upírov, vlkolaci pribudnú asi od druhého dielu a asi od siedmeho alebo ôsmeho dielu sa z hlavnej hrdinky stane v podstate niečo ako sukuba, takže tak nejako potom vyzerá aj obsah ďalších kníh... Ale zároveň má každá kniha aj nejakú hlavnú zápletku, ktorá nepozostáva zo sexu a romantiky a dobre sa to číta.