ahojte.... potrebovala by som poradit hlavne od tych co boli v USA a studovali tam rok bo viac ...... lebo moja mama sa ma spytala ci by som necela vyskusat rok v USA co je ted pre buducich tretiakoch na strednu platene statom ci tak nejak........ al
cierny darcek je prijatelnejsi ako biely manzel, ktory ti roky blazni hlavu a potom ta necha samu a s dlhami, ktore ti vyrobi za odmenu, ze si mu bola poruke a k dispozicii ako verna manzelka...
aj ja sa xystam na desat mesiacov do americy studovat.tiez idem cez skolu.budem tam cely tretiak aj so setrou ale nedaju nas k sebe takze tam budem sama ako prst!phnuk! ona ide do texasu ale ja ete newem dufam ze ma nedaju do zimy bo tu neznasam!!!ale velmi sa tam tesim.ale budud mi xybat ludia ktoryx loobim!ale xystam sa tam ulovit nejakeho nigga!heh!....toto je naozaj zaujimave xatovanie.to mi tu odpise kazdy za take dva tri dni hih....
pozri sa, nad tym, ci by si vobec chcela ist studovat do zahranicia ani nerozmyslaj, ani Ti nemusim rozpravat, aka uzasna prilezitost do zivota to je a kolko to pomoze Tvojej buducnosti. pred tym, ako sa vsak rozhodnes pred program, ktory bude mozno organizovat nase skolstvo (alebo ako Fico slubuje), pozri sa sem:
ja som dostala od nasho Ministerstva skolstva stipendium na UWC v U.S., ale na buduci rok ponukaju ine stipenida ako to bolo naposledy. Som tu teraz prvy rok a neuveritelne sa mi paci, je to tu ovela lepsie ako na obycajnej strednej skole, akurat v zahranici.
ak Ta hocico viac zaujima, len sa mi ozvi na mail lucinka1@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ak ces vediet nejake info kukni sem :
» studiumvusa.sk/...
celkom mila stranka kde ludia pisu svoje skusenosti
pozri sa, nad tym, ci by si vobec chcela ist studovat do zahranicia ani nerozmyslaj, ani Ti nemusim rozpravat, aka uzasna prilezitost do zivota to je a kolko to pomoze Tvojej buducnosti. pred tym, ako sa vsak rozhodnes pred program, ktory bude mozno organizovat nase skolstvo (alebo ako Fico slubuje), pozri sa sem:
» www.minedu.sk/index.php?lang=...
a sem » uwc.org/...
ja som dostala od nasho Ministerstva skolstva stipendium na UWC v U.S., ale na buduci rok ponukaju ine stipenida ako to bolo naposledy. Som tu teraz prvy rok a neuveritelne sa mi paci, je to tu ovela lepsie ako na obycajnej strednej skole, akurat v zahranici.
ak Ta hocico viac zaujima, len sa mi ozvi na mail lucinka1@gmail.com
vela stastia!