Kupil som si za 6 eur unbranded usb kluc, vedel som ze za tu cenu nemam nic extra ocakavat. Ale ze to nepojde na NTFS to som teda nevedel. Ziadny format utility to nevie spravit, ani low level. Bude to chipom? Alebo pozna niekto nejake sposoby ako to obab
ano ziadny format tool nejde vyhodi chybu. je mozne aby 16gb usb bolo iba FAT32 ? mozno je. ale ak je tak to chcem obabrat tak aby nebolo. mne jedno ja ten flash chip vypajkujem z tadial a osadim inde alebo kieho
@karchie predpokladám, že máš Windows, čiže otvor Počítač- klikni s pravým tlačidlom myši, daj vlastnosti - otvor kartu hardware - vyber svoj USB kľúč zo zoznamu a klikni na vlastnosti - klikni na zmenit nastavenie - otvor kartu zasady a zvol možnosť - lepší výkon (better performance) z tých dvoch možností... potom to odklikaj všetko OK , daj ho naformátovať a už by si tam mal mať možnosť NTFS
Ak nepomôže ani ten návod, čo som ti poslal vyššie, skús potom toto :
Otvor Štart - Všetky programy - Príslušenstvo, klikni s pravým na položku Príkazový riadok, daj spustiť ako administrátor.
Do príkazového riadka zadaj príkaz
convert písmeno_jednotky: /fs:ntfs,
Potom stlač Enter.
Hotovo... Malo by sa začať konvertovanie na súborový systém NTFS
@77hanes77 som to omylom vytiahol bez bezpecneho odobrania a teraz mi to win7 nebere. ale dal som to cez virtualbox na win xp a ide. ale format nejde ani cez cmd. skusim linux
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ak nepomôže ani ten návod, čo som ti poslal vyššie, skús potom toto :
Otvor Štart - Všetky programy - Príslušenstvo, klikni s pravým na položku Príkazový riadok, daj spustiť ako administrátor.
Do príkazového riadka zadaj príkaz
convert písmeno_jednotky: /fs:ntfs,
Potom stlač Enter.
Hotovo... Malo by sa začať konvertovanie na súborový systém NTFS