Zaľúbiť sa do úsmevu? Nezmysel...Je jasné, že lepšie sa pozerá na človeka keď sa smeje a nezmieta sa v pocitoch smútku, depresie a plaču...avšak pre zaujatie sú omnoho dôležitejšie indikátory: črty tváre, vlasy, účes, postava, atď. Čo tam po úsmeve...Niekto sa môže tváriť normálne a aj tak si ho všimne každá druhá...
Niekto sa môže smiať ustavične, a nevšimne si ho žiadna...
Napríklad v noci som sa usmievala ked som do niečoho vrazila v tej tme. Vždy ked do niečoho vrazím a v tom tichu to poriadne rachne tak mám záchvat smiechu, a je jedno že to bolí.
keď mám dôvod tak áno a niekedy sa mi ho ani nedarí zmamať z tváre..taký ten nablblý úsmev..ale vädčšinou sa tvárim nekonkrétne, aby mi dal radšej každý pokoj.
Ale úplne najviac sa škerím, keď idem oproti nejakému kamarátovi/ niekomu, s kým sa idem stretnúť.
Strašne sa usmievam, aj si zo mňa robia srandu niekedy. A niekedy sa mi až tlačia slzy od úsmevu (ja fakt neviem prečo! nie som bohvieaká precitlivelá, jednoducho sa mi to tak stáva).
@firestorm presne poviem tak kedysi veľmi som sa neusmieval a vždy sa otočila nejaká, lebo zlatý tvrďas vraj dnes sa usmievam už viac dostal som tvrdú lekciu a prišiel som na to, že možnosť usmievať sa si treba vážiť. kto isté vecí nezažije tak to nepochopí.
usmievam sa dosť často, takmer vždy..aj keď sa tak necítim..proste už natrénovaný úsmev..pár človiečikov však vie kedy je to ako .. ale v podstate som usmievavý človek, rada sa smejem a tak
@gukol no dobra kompenzacia stresu, nehovorim ze neinspiruje a aspon ozivi, kym to nie je psychicky skodlive osadenstvu tak to nevadi a to obdobie mas super
@tasha5 = tento týždeň čo bude tak samé učenie písomky a potom chill a crazyness. Let it roll zadarmo lístky, deň pred mojimi narodeninami má môj oblúbený DJ kanadský akciu v BA. Máj: Praha, životný sen stretnúť Major Lazer a hlavne Dipla a aj tam zadarmo lístky takže tento rok bude pre mňa asi TOP za všetky roky
@tasha5 = no je niekedy výhoda písať pre nejaký internetový magazín zadarmo lístky, pozvaný na akcie, rozhovory zo známymi, lezenie do riti na refresheri práve máme súťaž o lístky na LiR pošlem ti link do tsky
jejda ja sa usmievam tak často že už sa mi začinaju robiť také vrásky normálne , sa mi priatel smeje, že čo to bude za par rokov...ale ked ja to ani neovplyvnujem, proste sa mi tie usta do toho úsmevu sami stáčaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Niekto sa môže smiať ustavične, a nevšimne si ho žiadna...
THE END.
chudák, tu chcel poslať ďalej..ehm..dobré posolvstvo z dobrého úsmevu and stuff a vy ho takto zhodíte -.-
ja si myslím, že usmievanie je super
Ale úplne najviac sa škerím, keď idem oproti nejakému kamarátovi/ niekomu, s kým sa idem stretnúť.
Strašne sa usmievam, aj si zo mňa robia srandu niekedy. A niekedy sa mi až tlačia slzy od úsmevu (ja fakt neviem prečo! nie som bohvieaká precitlivelá, jednoducho sa mi to tak stáva).
že dík, teraz budem vyškerená do zajtra minimálne
ale inak je to v podstate môj bežný stav, pokým nie som v jednej zo svojich asociálnych nálad
@luc.ka = aj nabudúce
lebo na jednoduchý úsmev netreba veľa úsilia a určite dakoho poteší keď sa usmeješ
Skúste urdžiavať pokerfaCHe tak aby každý vedel že ste zároveň CHappy jak sviň >
@44 krivé zubáky sú fajn (a sexi)
@51 ano, s úsmevom ide všetko ľahšie
(som na úsmevy každého človeka, milujem, keď sa niekto usmieva