ja som dosť povrchný a mám problém sa úprimne kamarátiť s vyslovene škarenými ľuďmi, či už sú mužského alebo ženského pohlavia. Jednoducho aj kamarátov/kamarátky si vyberám primárne pekné až priemerné
nechodím do klubov, ale nerozlišujem medzi peknými a škaredými, zvyčajne som aj tak škaredšia ja ale snažím sa vystupovať milo a správam sa tak aj k cudzím ľuďom
Ja len že včera sa namňa neak veľa žien usmievalo , a teraz neviem či som taky škaredy že sa mi musi každy vysmiat do xichtu alebo je zatim aj niečo viac DDDD
ja sa rada usmievam vždy na všetkých alebo aj keď sa na nikoho nedívam, len tak v buse sa škerím z okna, ako pekne svieti slnko a až potom mi dopne, že to asi vyzerá trochu zvláštne, ale nič si z toho nerobím
@pijemzelenycaj ! ! ! To je tá malá sviňa čo si matku policajtmi prehľadávať nechala ! ! !
Nikdy som nevidel zlovestnejšie pôsobiace dieťa ako toto
CHCEM HO!!!
doslova skaredych ludi nevidam, ak su skaredi v zmysle ze pre mna osobne nie su nicim zaujimavi a atraktivni, tak si ich vobec nevysimnem, takze neusmievam, ale to asi na nikoho
nechodím do klubov, lebo nemám s kým, a ked som kedysi niekde bola, tak som sa usmiala na toho, kto ma zaujal, ak ma nezaujal, tak sa na neho neusmejem, ani ked sa on usmieva
@pijemzelenycaj to mi je nejaké známe, to je z nejakého hororu nie? proste tá malá je desivá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
A @3 aj ked tu ide o to, kto je pre koho pekny a škaredý.
A škaredí ľudia podľa mňa neexistujú. Ja dokážem na každom nájsť niečo, čo sa mi páči.
Na mňa už vonkoncom nikto
Nikdy som nevidel zlovestnejšie pôsobiace dieťa ako toto
CHCEM HO!!!
Kebyze sa na mna takto usmeje nejake deco na ulici, tak sa fakt zlaknem
@pijemzelenycaj to mi je nejaké známe, to je z nejakého hororu nie? proste tá malá je desivá