Aileen
I'll only say this once
Life is cruel, and time heals nothing
And everyone you love will leave you
But not me
So will you join me?
Will you join me?
If you lay your life down, no man can take it
Dohral som Dark Souls, zvládol dvojdňovú jazdu autobusom plus potom dvojdňovú späť a prečítal celý das Kapital (bo je to nezmyselná pičovina, preto to je úspech)
-že sa už nebojím byť sám sebou
-že sa dokážem prihovoriť peknému dievčaťu vo vlaku (aj keď ľahké to nie je)
-že som spravil všetky achievementy v Alan Wake
Podarilo sa mi nastaviť si režim srania každý deň vždy na tu istú hodinu, dokážem vstať na prvé zvonenie budíka a tento rok som prvýkrát vyjedol všetky huby v kapustnici, ktoré mi mamka naložila.
@waagbistritz69 jj tiež som šokovaný zo svojho výkonu Pripisujem to tomu, že asi od augusta jedávam vždy o tej istej hodine a telo si na to proste zvyklo a tak vždy viem, kde mám nasledujúci deň o 10:25 byť.
- som plne samostatna od maturity
- ze som zvladla rozchod a ostatne traumy tak bravavurne ako som zvladla
- ze som sa plne akceptovala, naucila sa palit mosty s toxickymi ludmi a dovolila si plne rozvijat svoj potencial (aj ked az po 20tke)
A inac idk, cely moj zivot je uspech hlavne posledne asi 4 roky? mam pocit, ze proste idem super smerom a rozvijam svoj potencial po vsetkych strankach a tak.
@staphylococcus Viem odhaliť, kedy chce újsť a nemienim sa rozprávať, ak viem že ona nechce. Aj keď si myslím, že dospelý človek by mal byť schopný dať najavo, že je nespokojný, aj inak ako útekom
@gumeny well, obcas sa zeny boja dat cudziemu muzovi najavo, ze im je pozornost neprijemna - vies, vacsina ludi, co su schopni obtazovat zenu na ceste vlakom su rovnako schopni byt pri odmietnuti agresivni a neprijemni.
Ak k nim nepatris a vies odmietnutie vziat normalne tak good for you, ale celkovo neziadana muzska pozornost na mieste, z ktoreho sa neda v pripade nudze utiect je neprijemna AF.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
I'll only say this once
Life is cruel, and time heals nothing
And everyone you love will leave you
But not me
So will you join me?
Will you join me?
If you lay your life down, no man can take it
-že sa dokážem prihovoriť peknému dievčaťu vo vlaku (aj keď ľahké to nie je)
-že som spravil všetky achievementy v Alan Wake
no určite...
Ježiš Kristus
môj drahý...
Dokoncil som bakalarsky stupeň.
3.miesto v lige.
Ale inak nič také. Asi ani nebude.
@wistingher Akej lige?
@kaiserchief1 To prvé sa dá?
- mam super zensku
- mam o 10kg menej oproti maximu
- Stále žijem
- A asi to, že som sa zmenila o 180 stupňov
-
- nasla som skveleho muza, ktory je dnes mojim manzelom
- mam kvalitne vzdelanie a perspektivnu pracu
- ze som zvladla rozchod a ostatne traumy tak bravavurne ako som zvladla
- ze som sa plne akceptovala, naucila sa palit mosty s toxickymi ludmi a dovolila si plne rozvijat svoj potencial (aj ked az po 20tke)
2. -35 kg ako ako 2 roky dozadu
3. Už mesiac cestujem a ešte ma nikto nezabil ani neokradol
Ak k nim nepatris a vies odmietnutie vziat normalne tak good for you, ale celkovo neziadana muzska pozornost na mieste, z ktoreho sa neda v pripade nudze utiect je neprijemna AF.
Že som zmaturoval