Mala som najlepšiu kamarátku, ktorej sa nepáčilo, že dávam prednosť chalanovi, nemá ho rada. Hovorili sme si všetko, ja som jej hovorila všetko o chalanovi, čo s ním robím atd.. Aj ona mne vždy hovorila všetko ked mala chalana. Ale stále sa jej nepáčilo,
mne aj dalsej kamaratke vadilo, ze ked mala chalana a davala mu prednost az na nas zabudla pomaly...mala by si si rozdelit cas medzi nich priblizne narovnako, alebo skor nemat kamaratky, ked to nedokazes (ach)
@sandy114 No ved mu povedala že sme sa o ňom rozprávali. On je teraz pre to na mňa naštvaný, lebo nechcel, aby som to "s každým" pretriasala. Pritom som sa zdôverila len jej. A jej vadí že som s ním viac ako s ňou. Tak mu to povedala.
Povedat kazdemu pravdu do oci a presne tak ako to citis.. To bude to najlepsie co mozes urobit podla mna. Jemu povedz, ze to bola tvoja naozaj dobra kamoska, ze si jej verila a ze ste si stale rozpravali vsetko, ze si to povedala iba jej a ako ziarli a bla bla..
A jej povedz tiez pravdu. Potom si musis dat do poriadku to ako to chces zrobit dalej. Ci si rozdelit cas a mysliet aj na kamaratku, alebo sa na nu vykaslat potom ako sa zachovala, ale podla mna to az tak zle mysliet nemusela no... ale to uz musis vediet ty Drzim prsty.
@emilywolf povedz chalanovi že má byť rád, lebo keď o ňom žena hovorí kamarátkam, tak to znamená že ten vzťah prežíva intenzívne a neustále. napríklad ja občas aj priam vyzvedám, čo na mňa holka bonzla kamarátkam, a som na to zvedavý, a bavíme sa na tom, teda ak to vyslovene nie je referovanie o tom aký som kokot (čo časom obvykle prichádza tiež, ale... to až časom slight_smile:
najroztomilejší názov fóra aký som za poslednú dobu videla
skús chalanovi vysvetliť že ťa proste zradila a nevytrubovala si to kade tade (podla mna on si to tiež nenechával len pre seba čiže nemá dôvod sa durdiť) a jej to povedz tiež,že proste takéto veci sa nerobia...určite sa nemsti to je podla mna detinské ale na tvojom mieste by som si dobre dlho rozmýšlala či jej ešte niečo niekedy poviem...
@midnight Ja som tej kamarátke o ňom povedala takmer všetko. Aj dobré aj zlé. Vie skoro o všetkom čím sme si prešli. Je toho dosť. Viem, že som to možno nemala hovoriť, ale vtedy to bola moja najlepšia kamarátka.. Hnevá ho, lebo sa bojí, že tá "kamarátka" teraz bude všade hovoriť o ňom.
@sloniiiiiiik Tá kamoška je na mna tiež nasratá, lebo som chalanovi povedala o tom, že ide po jeho známom a ako to s nimi je. Pýtal sa na to, tak som mu to povedala, nevedela som že by to mohol obrátiť proti nej. Ja som to povedala fakt len jej. On mi tvrdí, že o mne nikomu nehovorí. S ňou sa už asi nemám o čom baviť. Hlavne ma serie, že sa na mňa hnevá chalan. Kvôli tomu, že som jej povedala o ňom všetko.
Kamarátke daj facky, závidí ti a žiarli na teba.. ´Trocha´ choré toto od nej. Chalanovi vysvetli, že si jej to hovorila pretože ste boli dobré kamarátky atď. a tú ´dobrú´ kamarátku pošli dopiče. No, stačí ak ju začneš ignorovať ona to potom pochopí aj sama. Ja by som sa s takou osobou, ako je ona nemohla baviť.
čo bolo to bolo, darmo riešiť, už to nezmeníš...vyviazla si s ponaučením, že o svojich láskach nemáš detailne tárať ďalej (hoc najlepšej kamarátke), lebo nikdy nevieš, kedy na to doplatíš....
zaujímala by ma len jedna vec - keď si kamarátka buduje s niekým vzťah, tiež sa ti tak úpenlivo venuje, ako to žiada od teba? :o
@lintu No ako kedy. Ked mala chalana, tak ma volala s nimi von ale bolo mi tam blbé ísť ako tretie koleso na káre, preto som s nimi väčšinou chodila von ked nás bolo viac. Ja som ju tiež nechcela brávať s chalanom von, lebo viem, aké to je ked sa dvaja venujú sebe a ten tretí tam len sedí... Ale ona sa mi stále vnucovala, hovorila, že nech vezmem aj jeho s ňou von a tak.. Že aj ona ma brávala von, ale nechápala ako mi bolo ked oni sa tam muckali a ja som na nich čumela..
@hopedieslast Povedala som mu to, že vtedy to bola moja naj kamoška a hovorili sme si všetko. A on že nech si idem za ňou teda. Že stále budem o nej hovoriť atd..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A jej povedz tiez pravdu. Potom si musis dat do poriadku to ako to chces zrobit dalej. Ci si rozdelit cas a mysliet aj na kamaratku, alebo sa na nu vykaslat potom ako sa zachovala, ale podla mna to az tak zle mysliet nemusela no... ale to uz musis vediet ty Drzim prsty.
skús chalanovi vysvetliť že ťa proste zradila a nevytrubovala si to kade tade (podla mna on si to tiež nenechával len pre seba čiže nemá dôvod sa durdiť) a jej to povedz tiež,že proste takéto veci sa nerobia...určite sa nemsti to je podla mna detinské ale na tvojom mieste by som si dobre dlho rozmýšlala či jej ešte niečo niekedy poviem...
zaujímala by ma len jedna vec - keď si kamarátka buduje s niekým vzťah, tiež sa ti tak úpenlivo venuje, ako to žiada od teba? :o