vysokoškoláci, už sa vám stalo, že ste na ústnej skúške, resp. na vyhodnotení u učiteľa dostali FX a podarilo sa vám ho presvedčiť, aby vám dal E? Ak áno, ako?
(Samozrejme nápady so sexuálnym (pod)tónom nemyslím. A ani také, že neseď za PC a radšej
mno mne sa stalo včera len to Fx....naučila som sa skoro všetko zo 60 tich okruhov som 6 nevedela...sedela som pri tom jak koza cele dni a vytiahla som si akurat 2 otazky čo som nevedela...no ne*eblo by ťa? čisty opravak .... nahoda je riadna sviňa
nie nestalo... a z ústnej som zatiaľ (uvidíme v piatok) Fx nedostala nikdy... jednoducho sa viem nejak z otázok vykecať... aj z takých, pri ktorých som si vôbec neni istá, či to viem
mne sa skor stalo ze mi profesor xcel prilepsit sam od seba (kvoli aktivite na hodinach) a dal Ecko, ale to som nechcela bo som si bola ista ze mam aj na A ,tak som sla na opravak a tam som to dokazala hh
iba raz a to bol na pochybách či ma vyhodiť alebo mi dať E ... tak sa ma spýtal koľko mám ešte skúšok a keď som mu povedala že to je posledná a že som sa na to fakt učila tak mi dal to E
Ja idem v utorok na ustnu, ale aj ked by mi chcel dat Fx, tak radsej sklonim hlavu a odidem. Nikdy by som si nedovolila spochybnit usudok skusajuceho na vyske.
Lebo: 1.) Ak ma pravdu a nevedela si, tak sa len zosmiesnis a nastves ho
2.) ak nema pravdu, vedela si ale dat ti Fx, tak tym aj tak nic nevyriesis, lebo z toho nikdy nemozes vyjst ako vitaz + ti mozno neda ani opravny lebo ho nastves
nikdy by som sa nedoprosovala ani nijako nesnazila zmenit profakov nazor, je to totalne pod uroven a najlepsie je ked sa niekto este rozreve aby to dotiahol do maxima.
z ustnej ma nikdy nikto nevyhodil, vyletela som z dvoch ustnych skusok kde som sama polozila otazky lebo som ich ani nevidela. mam dokonca az taku latku ze ked viem ze o otazke nic neviem, nebudem traposit a obkecavat somariny, co sa aj tak na prave velmi neda, radsej som to tie dva razy polozila.
@mielikki Ee - na teste som ju vôbec nenapísala, potom som sa vyhovorila, že som nestihla (lebo inak som mala popísaného dosť - až sa čudujem, kde sa to vo mne nabralo - asi sadla otázka: jediná, ktorú som vedela aj bez učenia a než to opravila, som si pozrela, čo malo byť v tamtej, čo som vynechala, naučila som sa k tomu niečo a len dúfala, že sa ma nespýta na nič ďalšie. A ona sa nespýtala.
@flussica ja som to tiez raz tak urobila s tym, ze ona mi povedala, ze mi chybaju 2b do C a ze nemam 1 otazku v pisomke a ja ze som nestihala uz (fakt som odovzdavala posledna) a som si ju zatial pozrela naucila sa a tam som jej ju povedala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a nabuduce uz bude zaujaty. na skuske sa uz neobhajis. tam nie su ziadne vyhovorky napomocne. skor poskodia
Lebo: 1.) Ak ma pravdu a nevedela si, tak sa len zosmiesnis a nastves ho
2.) ak nema pravdu, vedela si ale dat ti Fx, tak tym aj tak nic nevyriesis, lebo z toho nikdy nemozes vyjst ako vitaz + ti mozno neda ani opravny lebo ho nastves
z ustnej ma nikdy nikto nevyhodil, vyletela som z dvoch ustnych skusok kde som sama polozila otazky lebo som ich ani nevidela. mam dokonca az taku latku ze ked viem ze o otazke nic neviem, nebudem traposit a obkecavat somariny, co sa aj tak na prave velmi neda, radsej som to tie dva razy polozila.
raz som skúšala, nepomohlo. Na druhýkrát to bolo B (alebo keď nesadne a potom sadne otázka
- inkrustačný,
- iluzívny,
- ornamentálny...
Ešte tam malo byť jedno, ale už ma nenechala dopovedať.