Máte približne 4té rande s chlapom, ktorý je Váš typ a docela sa Vám páči... ALE.. viazne komunikácia, nič nepovie a pri rande sa normálne zvihne a s ospravedlnením odíde! a Vás tam holku nechá bezradne sedieť a vy len vyjavené čumíte wtf?!
asi by som sa ho spytala co sa deje ci je vsetko v poriadku ked nema chut rozpravat..inac to dost nemam rada ked sa snažim rozvyjat temy a clovek ti odpoveda jednym slovom
A fakt čo ak šiel len na veľkú potrebu a ty si odišla on segiň sa vráti po poriadnej sra*ke a ty nikde už a on dakde uplne smutny bezradny os*any tam ostal sedieť
No neviem ale na tvojom mieste by som na neho kašľal si predstav takého chlapa mať.. si robite v posteli dobre.. zrazu sa odkryje a "ospravedlň ma" a len tak sa oblečie a bez ďalšieho slova si uplne s kľudom odíde a nechá ťa rozpálenú v posteli samú
@bentley každé rande predtým bolo dosť mlčanlivé a na toto sme sa dohodli, že pôjdeme sa pivo a nejak sa uvolníme.. a nevyšlo.. a nemali, ani pusu na líce..
ako dost ma nasralo, ked mi "kamos" v tichom momente zmizol dakde v bare, ale jednak je to dost ine od tohto, a pri jeho povahe je to uplne normalne asi
ale vazne kasli nanho, sak aj sama si videla, ze to nema zmysel, ked bol taky odmerany
normálne sa ho spýtaj, že čo to bolo...ale pravdupovediac, keď si nemám s niekym o čom pokecať ani na ten štvrtykrát, tak by som to zabalil...toto nemá zmysel...
no... smiala by som sa, ako sa smejem aj teraz... ale vtedy by som sa asi viac.... komunikácia je základ, a ak viazne, tak by ma to nijako nemrzelo, že odišiel, pretože neznášam, keď s niekým nemám spoločnú reč a naživo sa vedie rozhovor a ani ho nevediem, pokiaľ sa o to veľmi nesnaží ten druhý....
Mne to pripadá, že mal nejaký osobný problém, ktorý vôbec nemusel súvisieť s tebou. Predsa len, na 4. rande človek nerozpráva o svojich osobných problémoch. A keď človeka niečo vážne trápi, nevie sa uvoľniť, preto tá mlčanlivosť.
Ale to je len taká teória. A ako ju riešiť, netuším.
asi by som sa rozplakala od trapasu ...ale ked ste nemali o com, tak naco ste to natahovali uz na styroch rande? keby nemam s chalanom spolocnu rec, tak sa mu uz po tom prvom rande viac neozvem...
ďakujem všetkým za reakcie nič menej @nicmanenapada na to prišiel kde bol problém ! (po 4tom rande sa mi ešte ospravedlňoval že to posral.. zistili sme kde je problém, vyriešili sme a pak to šlo k lepšiemu).. bola som zvedavá čo by ste robili v mojom prípade... inak s dotyčným sme v pondelok oslávili ročné výročie plánujeme spoločné bývanie, ideme spolu na rok do Kanady atd jeden zaľúbenejší jak druhý
Buď sa hambil, alebo nevedel ako ťa slušne odmietnuť. Ak ste stále v kontakte bude to 1. možnosť ... keď dojdu slová tak pozerajte na seba .
2. možnosť - nájsť náhradu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
nabudúce sa skús nahodiť že pri tebe muži ostanú aj keby bolo hrobové ticho len aby mali na čo pozerať, keď už teda nič iné
literally...
No neviem ale na tvojom mieste by som na neho kašľal si predstav takého chlapa mať.. si robite v posteli dobre.. zrazu sa odkryje a "ospravedlň ma" a len tak sa oblečie a bez ďalšieho slova si uplne s kľudom odíde a nechá ťa rozpálenú v posteli samú
ale vazne kasli nanho, sak aj sama si videla, ze to nema zmysel, ked bol taky odmerany
@n0win0u už minule som ti vravel, že cez rande sa nechodí k baru na rum
ale inak chlapík má štýl, prišlo mu že bude len zbytočne plýtvať časom a energiou, tak prestal zbytočne plýtvať časom a energiou.
a ty by si mu mala byť vďačná že jednal úprimne a priamo a zabránil tomu aby si aj ty zbytočne plýtvala časom a energiou.
ale hej, zabolelo by to, dosť výrazne. čo už.
ale tak ja by v takejto situacii asi tak či tak nebola, keďže s niekym s kym mi nie je konfortabílne sa nesnažím stretávať
A potom by som odišla
Ale to je len taká teória. A ako ju riešiť, netuším.
2. možnosť - nájsť náhradu.