Dnes som sa pohádala s rodičmi. Kvôli pár veciam, vrátane mojho priatela, internetu, výške mojho kreditu(ktorá sa neznižuje rapídne ako si myslia). Ok, suhlasím s nimi pár bodoch, ale oni su takí... ja neviem ako to povedať. Vždy boli zvyknutí, že ich poč
Je to sprostosť. Aj ja som sa veľakrát pohádala s rodičmi, ale po určitom čase bude všetko znova v pohode. Keby si aj ušla, určite by si sa veľmi skoro vrátila späť domov. Naozaj to nemá zmysel
velakrat otom uvazujem aj ja ked otec na mna "polozi" ruku a sa z toho spamatavam dlhu dobu ze ine deti kebyze otec raz udrie tak uz je zle ..rozmyslam nadtym stale ked je doma zle ale nemam odvahu..bojim sa toho co by bolo ake by mal ocino reakcie ked by som sa vratila...a viem ze raz by som sa urcite musela vratit
Neviem ci som jediny, ale to mam fakt jediny rodicov s ktorymi sa nehadam (hej sem tam sa pochytime, ale to neni hadka ) vzivote mi neublizi a daju mi temer vsetko co chcem? (mozno aj preto som dakedy trocha rozmaznany)... Utek je najvacsia blbost. Vidim v nom dobro len ak by bol clovek doma sikanovany alebo nebodaj zneuzivany, ale kvoli hadke naco?
Ja viem, sama na sebe sa smejem už teraz, ale ja som fakt zufala... neviem ako im mam dokázať že už nie som ich malé decko, ich malá Lilinka, ktorá ich počuvala stále. Chcem trošku žiť svoj život a oni ma držia ako v klietke...
možeš si presadzovat svoj nazor, ale všetko čo povieš najprv zváž a zamysli sa nad tým....
skus hladat kompromisy a niekedy ked ich prekvapis tak oni si to aj sami casom uvedomia neboj
skus sama od seba par krat neviem povysavat alebo umyt riady alebo take drobnosti alebo skus niekedy prist domov nacas alebo o 5 minut skor
vtedy si budu moct povedat ze dospievas... lebo to je aj zodpovednost vies.... mne to trvalo strasne dlho kym som prisla na taketo malickosti a oplati sa to ver mi
Utecies a co potom? Vratis sa za par dni domov... Ked pochopis, ze ti rodicia ta zivia a bez nich si nic. Ci by si nebodaj ostala u nejakej kamaratky? Kolko 2 tyzdne kym by to jej rodicom neliezlo na nervy?
Je fakt take tazke radsej zavriet dvere na izbe, zapnut hudbu a porozmyslat o tom kto ma naozaj pravdu? A ju as ty, stoj si za nou, ak oni tak mazaj sa ospravedlnit... Ale tieto dovody na utek no MG...
ubližuj, utekaj, krič -ved oni sú tí zlí a chcú ti len zle, nedoprajú ti, uteč, nezaslúžia si, aby si ostala, ved ťa ani radi nemajú, ved keby im na tebe záležalo tak ti ani nič nepovedia a doprajú ti všetky radosti sveta
ale hej, práve toto sa jej víri hlavou, toto všetko si ona myslí, len nevie jednu podstatnú vec -UBLIZUJE TÝM, KTORÍ SI TO NAJMENEJ ZASLÚZIA, UBLIZUJE RODICOM, KTORI JU MAJÚ RADI NAJVIAC NA SVETE, len ona ešte nevie, že pre lásku nemôžu obetovať ju
ani mi nehovor takto rozmyslam dennodenne fakt...tak mi to tu vsetko leze hore krkom hlavne mama...ale zase ty sa mas dobre v tom ze ides na intrak ale mna ani tam nechceli pustit ale ked rozmyslam nad utekom kam by si isla?? babke?? lebo byt na ulivi to radsej pretrpiet este par rokov s nimi a potom good bye na veky vekov amen...
hovorí sa tomu puberta zaujímavé ale je že pubertou prechádzajú aj rodičia(problém si pripustiť že ich dieťa dospieva)...hlavne u prvorodených...z vlastnej skúsenosti viem.
hm tak toto ma nikdy nenapadlo ,ze by som mala utekat z domu ,a ja sa hadam s nasimi skoro stale,ale o velmi vaznejsich veciach ako ty ,,samozrejme ,ze neutekaj ,chces si znicit zivot ?a kam by si sla DD
zdrhni do nemecka...tam sa určite nájde nejaký ten bohatý hmmm...spoločník/sponzor...ty spoznáš čaro koksu heráku a taak...noo a keď ti umre sponzor tak niečo určite zdedíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
aa...radšej počuvaj rodičov, lebo raz na to doplatiš!!!
skus hladat kompromisy a niekedy ked ich prekvapis tak oni si to aj sami casom uvedomia neboj
skus sama od seba par krat neviem povysavat alebo umyt riady alebo take drobnosti alebo skus niekedy prist domov nacas alebo o 5 minut skor
vtedy si budu moct povedat ze dospievas... lebo to je aj zodpovednost vies.... mne to trvalo strasne dlho kym som prisla na taketo malickosti a oplati sa to ver mi
Utecies a co potom? Vratis sa za par dni domov... Ked pochopis, ze ti rodicia ta zivia a bez nich si nic. Ci by si nebodaj ostala u nejakej kamaratky? Kolko 2 tyzdne kym by to jej rodicom neliezlo na nervy?
Je fakt take tazke radsej zavriet dvere na izbe, zapnut hudbu a porozmyslat o tom kto ma naozaj pravdu? A ju as ty, stoj si za nou, ak oni tak mazaj sa ospravedlnit... Ale tieto dovody na utek no MG...
a utekat predtym by bolo zbabele
zdrhni do nemecka...tam sa určite nájde nejaký ten bohatý hmmm...spoločník/sponzor...ty spoznáš čaro koksu heráku a taak...noo a keď ti umre sponzor tak niečo určite zdedíš