Rozobrať a vyčistit v 100% alkohole ak ho vieš rozobrať. Ak nie tak ho rozober ako je to najviac možné (kryty, batéria, sim ...) nejakou utierkou utri čo najviac vody a daj ho ku nejakej látke ktorá veľmi dobre pohlcuje vlhkosť ak nemáš nič tak ho daj do ryže na noc a modli sa Inak dobrý vysúšač sú aj tie guličky ktoré máš keď kúpiš nové boty napr .
@notme ked som ho vytiahla tak som bola cela mokra, vsetko mokre a isla som nahanat ponika z ktoreho som sa po vylezeni z vody skydala (nepytaj sa...
co sa s nim dalo urobit? @lakero no rozobrat sa neda, dala som ho do ryze a modlim sa
no mala si ho rozobrat najviac ako sa da, nechat ho vysusit a modlit sa. a ked sa rozobrat neda, tak ho iba nechat vysusit a modlit sa. btw modlenie v skutocnosti nepomaha, ale vravi sa to tak.
@notme viem ze modlenie nepomaha, vysusila som ho hned ked som mohla, chvilu trochu vibroval, vraj som sa ho nemala snazit zapnut (to som tak trochu dojebala) teraz lezi v ryzi na kuchynskej linke
@kosmiklove» oneplus.net/at/oneplus-3... tento...uplne strasne...uz by som ho kupovala ale podla predbeznych info mal byt za 300 a je za 4 tak som nasrata a vaham.
Skôr zachovať nádej a nechať vysusit ak vyberies baterku po týždni skúsiť...ale tie staré boli odolné spolužiak ho utopil v...ehm žumpe :S a šiel dokonca ho oplachol vo vode
@kosmiklove zaujimavy pristup ale dava to zmysel. @77hanes77 namiesto pisania prispevkov by si si mal dopice precitat o com cela diskusia je! Ked sa pytam CO MAM ROBIT tak je asi dopice jasne, ze NAJSKOR musim napisat otazku, a az ked mi niekto odpovie tak mozem postupovat podla jeho rady! Neviem fakt ako ti to mam vysvetlit. A keby si diskusiu cital tak by si tiez zistil, ze sa NEDA rozobrat, NEDA vybrat baterka a ze ryza bola prve riesenie. Nabuduce najprv citam, potom myslim a az potom pisem picoviny.
@77hanes77 rada vyzera inac, chlapce. Ty si sa len snazil byt povysenecky a honit si ego, nabuduce si pred tym radsej precitaj zbytok diskusie, aby si neznel ako blbec.
@77hanes77 na tak vidis, keby si cital a keby si trochu inak formuloval svoju odpoved...tak by si vlastne ani nemusel odpovedat v podstate
Ale dobre, to je uz jedno, ak si mi fakt chcel pomoct tak dik, mobil to kazdopadne uz rozchodil, aj ked, teda, necakala som, nechapala som, vsetko je ok a vsetci zili stastne az do smrti
Kúp si nový akurát Tiež sa mi to už raz podarilo. Včera mi prišiel zo stránky Hej. Je to super stránka, dokonca som mala zľavu lebo som využila kupón zo stránky » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
co sa s nim dalo urobit?
@lakero no rozobrat sa neda, dala som ho do ryze a modlim sa
@leftbehind aj ja sa lutujem
Miesto písania príspevkov si mohla ten telefoj rozobrať a dosku položiť do suchej ryže.
Ak ho rozobrať nevieš, vyber z neho aspon bateriu a vlož do suchej ryže.
Suchá ryža vysušuje okolitý vzduch
@77hanes77 namiesto pisania prispevkov by si si mal dopice precitat o com cela diskusia je! Ked sa pytam CO MAM ROBIT tak je asi dopice jasne, ze NAJSKOR musim napisat otazku, a az ked mi niekto odpovie tak mozem postupovat podla jeho rady! Neviem fakt ako ti to mam vysvetlit. A keby si diskusiu cital tak by si tiez zistil, ze sa NEDA rozobrat, NEDA vybrat baterka a ze ryza bola prve riesenie. Nabuduce najprv citam, potom myslim a az potom pisem picoviny.
Ach, škoda slov
Ja diskusie väčšinou nečítam a odpovedám priamo na otázky autora témy.
Ale dobre, to je uz jedno, ak si mi fakt chcel pomoct tak dik, mobil to kazdopadne uz rozchodil, aj ked, teda, necakala som, nechapala som, vsetko je ok a vsetci zili stastne az do smrti
Len nabudúce sa zamysli nad tým, čo píšeš, aby si daného človeka neurazila