mam vela mien tka musim mat vela deti.. alenie srandičky.. D mne sa Paci Evita gabína Chantal Sofia skaja! no Skarlet.. Sebastian Alexander aj Quido a uz neviem a sami paci Dionyz ale tosom teraz nasla v kalendari co sami pacilo takzvlastne grecke!
ak raz budem mať deti a budú to chlapci, dám im meno podľa mojich najobľúbenejších poviedkových postáv - David a Viliam
nad dievčenskými menami som rozmýšľala veľakrá, ale žiadne sa mi moc nepáčilo...možno podľa toho, ako sa narodia, aby nemali meniny a narodky v ten istý deň
ale to ešte veľa vody dunajom pretečie, kým ja budem mať detičky
Ja v tom mám jasno, jedine že by bol otecko vyslovene proti, alebo by sa meno nehodilo k priezvisku, chlapec určite Filip a dievča Dominika, tí čo ma poznajú asi vedia prečo
Pre dievčatko už vybraté meno mám a pevne dúfam, že s ním ocko bude súhlasiť a že aj k jeho priezvisku sa bude hodiť. =D
A čo sa týka chlapca tak ozaj neviem. Je veľa pekných chlapčenských mien, no zatiaľ som sa nestretla so žiadnym, pri ktorom by som si povedala: "Takto sa raz bude volať môj syn."
neviem určite ale napadá ma veronika, to sa mi páči preto že to má neskutočne veľa obmien (verča,verka, nika, verona...) vždy ma fascinovali také mená ktoré sa dajú ľubovoľne upravovať
a kedy si sa mi hrozne páčili aj mená na S (sára, sofia, silvia...)
a no a chlapec? to neviem presne ale bude to končiť na Š, v tom mám jasno (lukáš tomáš matúš.....)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Chlapec: Sebastián, Kristián, Viliam
Dievča: Maybe
Vlastne nie ideme mať Lukáška a Ninku
Ale ideme mať Lukáška a Ninku
nad dievčenskými menami som rozmýšľala veľakrá, ale žiadne sa mi moc nepáčilo...možno podľa toho, ako sa narodia, aby nemali meniny a narodky v ten istý deň
ale to ešte veľa vody dunajom pretečie, kým ja budem mať detičky
dievča: Peťka, Lucka a zo zahraničných Sophia Jessie alebo Jenny
Chlapec: Leo, Lucas
chlapec nebude
chlapec: po ockovi tomas
A čo sa týka chlapca tak ozaj neviem. Je veľa pekných chlapčenských mien, no zatiaľ som sa nestretla so žiadnym, pri ktorom by som si povedala: "Takto sa raz bude volať môj syn."
a bude to tak, lebo ja to budem rodiť!
Zo zahraničných sa mi páči Eliška.
a kedy si sa mi hrozne páčili aj mená na S (sára, sofia, silvia...)
a no a chlapec? to neviem presne ale bude to končiť na Š, v tom mám jasno (lukáš tomáš matúš.....)
ak dievčatko: Olivia, Lea, Natália, Sara, Michaela, Sandra..
ale to ber ako žart, jasné že môj egoizmus voči menu pre svoje deti opadne keď pôjde do tuhého
chlapec: asi Alexander
baba: Emma, Lilly, Anita
a k priezvisku môjho chlapa sa hodí Richard a Laura
Chlapec ercy(nwm preco strasne s ami to lubi) a potom by mohol byt este Marek,Tomas,Patrik ...tak ale zalezi to aj na druhej osôbke co pripusti
ale pre syna mám mená vybraté už pekne dlho Marek, Adam alebo Andreas