Ono ak sa nemýlim čosi podobné tu už pár rokov dozadu bolo že? Neuvítali by ste to tu znova, tým že je tu menšia, špecifickejšia skupina ľudí ktorí sem chodievajú by to mohlo mať svoje čaro
ved naco? tu sa smirujeme navzajom medzi sebou a kto chce sa kontaktuje a je to, podla mna je to tu zbytocne ale cosi tu chyba a nieje to zoznmka..
chyba tu ten rozsireny profil, css-ko vlastne a sposob vlastnej rozirenej sebaprezentacie, to uz tu nieje... je tu len nejaka trapna kratka profilova karta a potom uz nic ! je sice pekne ze ked chcem cloveka spoznat tak mu proste poslem TSku ale kedysi som mohol obdivovat viac z neho aj bez toho a vidiet toho viac coho zaujima a podobne .. skoda birdzu
Inak este som zabudol poznamenat dolezitu vec, komentare typu chod von medzi ludia s poznavaj sa si nechajte nie v zlom, ale musite chapat ze je aj velka skupina ludi ktori su introvertní alebo proste uzavretejší/ viac plachí.. viem že niekto kto takú povahu nemá, tak tomu nerozumie a nevie to pochopiť ale proste to tak je .. to nieje len o tom premôcť sa, ak sa premáhaš necítiš sa komfortne a tak potom aj pôsobíš na okolie
Som mladá, bezdetná milovníčka mačiek a touto formou hľadám niekoho, kto mi bude kupovať pivo, a kto mi bude otvárať mikroténové sáčky (faaakt peklo s nimi).
Mne by to malo byt jedno ja som asocial nevhodny na zoznamovanie sa ale tak tych par ludi co sem chodi sa mi zda ze sa uz vacsinou aj tak poznaju a kto este by sa dalsi s kym zoznamoval ?
Myslím, že by to k ničomu neviedlo. Tí čo sa tu poznajú sa proste poznajú a zoznamujú aj bez toho a tí, ktorí sú tu anonymne by určite neodhalili svoju identitu len pre to, že by tu vznikla nejaká "Zoznamka". To by bolo užitočné ako stierače na ponorke, boli by tam len tí, ktorí tu majú svoju fotku, ktorých tu už ľudia poznajú... ale možno by sa nejakí 1-2 ľudia pridali, ale inak si myslím, že by to bolo úplne zbytočné.
Aj čierny, aj nechutný, aj jednoduchší typu IQ 5, vedieť sa vysmiať sám sebe, možno aj spolocensky nevhodne použitý, hmmm ťažko to opísať slovami vieš len či ti to sedí ci nie napr s tým azylom čo si napísal to je presne ono
Poznám 28-ročného majiteľa súkromného pivovaru, kamoš,
slobodný bezdetný, nechutne prachatý, nemá len svoje pivo,
lebo to jeho skvelé rady/i s ním bártrovo vymenia iní pivovarníci,
takže má desiatky vynikoš druhov v sklade ...
a k tým sáčkom, samozrejme, že vie, zoberie si do každej ruky
jeden a otvorí ich do pol sekundy, má na to špeciálny grif,
to vieš, šikovné prsty a tak, kúzelník, ...
čo ten dokáže s prstami, .... áááááááááách, no nič,
dám ti naňho číslo? alebo taký neexistuje, dokonalí chlapi
predsa neexistujú alebo len vo filmoch predsa!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
chyba tu ten rozsireny profil, css-ko vlastne a sposob vlastnej rozirenej sebaprezentacie, to uz tu nieje... je tu len nejaka trapna kratka profilova karta a potom uz nic ! je sice pekne ze ked chcem cloveka spoznat tak mu proste poslem TSku ale kedysi som mohol obdivovat viac z neho aj bez toho a vidiet toho viac coho zaujima a podobne .. skoda birdzu
Som mladá, bezdetná milovníčka mačiek a touto formou hľadám niekoho, kto mi bude kupovať pivo, a kto mi bude otvárať mikroténové sáčky (faaakt peklo s nimi).
Tak hej, prečo nie...
» birdz.sk/inzeraty/zoznam...
Poznám 28-ročného majiteľa súkromného pivovaru, kamoš,
slobodný bezdetný, nechutne prachatý, nemá len svoje pivo,
lebo to jeho skvelé rady/i s ním bártrovo vymenia iní pivovarníci,
takže má desiatky vynikoš druhov v sklade ...
a k tým sáčkom, samozrejme, že vie, zoberie si do každej ruky
jeden a otvorí ich do pol sekundy, má na to špeciálny grif,
to vieš, šikovné prsty a tak, kúzelník, ...
čo ten dokáže s prstami, .... áááááááááách, no nič,
dám ti naňho číslo? alebo taký neexistuje, dokonalí chlapi
predsa neexistujú alebo len vo filmoch predsa!