Predstavte si, že by sa k vám práve teraz dovalila neohlásená návšteva (napr. nejakí vzdialení príbuzní vašej mamy, s ktorými sa často nestretávate). Ako by ste na takúto návštevu reagovali?
Prenechali by ste návštevu rodičom? A ak práve vaši rodi
spytal by som sa ich ci sa nevedia ohlasit, povedal by som ze doma nemame ani hovno, jedine moj mandlovy puding a ten im nedam ...a bola by to aj pravda
no, co by som im ponukla.. neviem, momentalne doma skoro nic nemame a kedze mame rozbombardovanu kuchynu, tak by som im mohla spravit napriklad kavu, caj..a nemame momentalne ani mineralku a este ak by chceli, tak zemiakovu kasu..
Okrem mňa je doma aj mama, čiže by som sa zavrela do izby a nech je tam s nimi ona, čo tam budem... Ale keby som bola doma iba ja, tak by som sa pravdepodobne zatajila, lebo doma máme akurát tak nejaké makové krekry, arašidy a jedlo na jednohubky (ktoré sa ešte šetrím na večeru). A ani nič na pitie nemáme a ja už vôbec nemám čas a náladu s niekým sedieť v obývačke a debatovať sa tam s ním.
ale keby som bol, tak by som sa ich spýtal čo si dajú: kávu, čaj, prípadne víno alebo poldeci - tieto veci sú doma stále, možno by sa našli aj nejaké slané drobnosti a pokúsil by som sa s nimi rozprávať - toto všetko len v prípade, že by som si všimol, že niekto prišiel a nezľakli by sa psa
mne sa také už prárkrát stalo ale nie rodina ale mamine hlúpe klebetné kamarátky chodievajú. A potom im robiť kávu, čaj, pohosťovať ich (o je ťažké, lebo väčšinou doma nič riadne nemáme) a vieš s nimi debilné debaty.. :/
nvm zalezi aky vztah by som k nim mala,ak by som si s nimi mala nieco pvoedat tak by som ich mozno prijala a cakala kym dojde mama a ak ee tak by som som proste povedala ze nie su doma,zial...to druhe robim vsak castejsie..
2./ nemame zvoncek (tuto funkciu prevzal mobilny telefon). Preto neostava nic ine nez zvonit na mobilny telefon . . . a teraz ktory? Moj odmieta nezname a sukromne a vlaste vsetky cisla ktore nemam v zozname, ci ktore nemam zaujem dvihnut. Teda volat mozu len nasim. A teda moj problem to uz nieje.
3./ nocovat sa u nas neda, ale pobliz mame 4-hviezdickovy hotel . . . kontakt im s radostou podam.
4./ doma nedostanu nic, ale Bratislava je velka :p
1) oblecem si podprdu a očešem sa. trebars si aj prezleciem tie teplaky a velke tricko v ktorych existujem.. proste spravim zo seba beta verziu cloveka
2) otvorim dvere (ak tam vydrzali stat pokym som sa zclovecila, maju vyhrane)
3) zistim ze co chcu, poviem ze nasi su na dovolenke (pravda!) a pozvem ich dnu (samozrejme zalezi aj od ludi ktori tam budu.. ) 4) narychlo zakryjem vsetko splesnivene v kuchyni a privriem na nej dvere. nepomoze to, aj tak si vsimnu ze tu s bratom uz tyzden zijem v totalnej anarchii a neporiadku (aj ked mohlo by byt aj horsie)
4) ponuknem pitie a hocico co zrovna by sa dalo ponuknut, konverzujem..
hmm velmi nevhodny cas na navstevu, ked su nasi na dovolenke to tu vzdy vyzera jak po vybuchu, s brachom moc ten poriadok neriesime.. ale inokedy nemam problem prijat hocikoho, aj ked to zrovna vobec necakam.
ak by dakto zvonil, tak aj tak nepocujem, aj ked pocujem, ale ked viem, ze mna isto nikto nehlada, nebudem odbavovat navstevy mojich clenov rodiny...to fakt nemusim a keby som sa aj nejak prezradila, ze som doma a zdvihla im ten telefon- zvoncek, tak by som iba povedala, ze mama nie je doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale keby som bol, tak by som sa ich spýtal čo si dajú: kávu, čaj, prípadne víno alebo poldeci - tieto veci sú doma stále, možno by sa našli aj nejaké slané drobnosti a pokúsil by som sa s nimi rozprávať - toto všetko len v prípade, že by som si všimol, že niekto prišiel a nezľakli by sa psa
1./ k nam by ani netrafili
2./ nemame zvoncek (tuto funkciu prevzal mobilny telefon). Preto neostava nic ine nez zvonit na mobilny telefon . . . a teraz ktory? Moj odmieta nezname a sukromne a vlaste vsetky cisla ktore nemam v zozname, ci ktore nemam zaujem dvihnut. Teda volat mozu len nasim. A teda moj problem to uz nieje.
3./ nocovat sa u nas neda, ale pobliz mame 4-hviezdickovy hotel . . . kontakt im s radostou podam.
4./ doma nedostanu nic, ale Bratislava je velka :p
2. ak by neboli doma, tak by som ich pozvala ďalej
3. spýtala by som sa, či nechcú niečo jesť, ak áno, dačo uvarím, ak nie, tak vytiahnem koláče z mrazáku, spravím kávu, čaj a také tie veci
4. volám rodičom, nech čo najskôr prídu domov
5. budem sa snažiť konverzovať, aspoň trochu...
2) otvorim dvere (ak tam vydrzali stat pokym som sa zclovecila, maju vyhrane)
3) zistim ze co chcu, poviem ze nasi su na dovolenke (pravda!) a pozvem ich dnu (samozrejme zalezi aj od ludi ktori tam budu.. ) 4) narychlo zakryjem vsetko splesnivene v kuchyni a privriem na nej dvere. nepomoze to, aj tak si vsimnu ze tu s bratom uz tyzden zijem v totalnej anarchii a neporiadku (aj ked mohlo by byt aj horsie)
4) ponuknem pitie a hocico co zrovna by sa dalo ponuknut, konverzujem..
hmm velmi nevhodny cas na navstevu, ked su nasi na dovolenke to tu vzdy vyzera jak po vybuchu, s brachom moc ten poriadok neriesime.. ale inokedy nemam problem prijat hocikoho, aj ked to zrovna vobec necakam.
keby neboli, tak podla toho , kto prišiel, by som pozvala do vnútra, kávička atd.
ale teraz vážne, spýtala by som sa, čo si dajú, ak máme tak prichystám nejaké slané blbosti a dúfala by som, že sa čoskoro vrátia domov