Hobit bude i tak komerčná sračka. Hlavná vec, že kniha má cca 220strán, ale chcú z toho spraviť trilógiu...to by ma naozaj zaujíma, ako chcú rozvrhnúť ten príbeh do troch častí ...trapošina totálna...
Hobit je jedna z mojich naj kníh - mám starú českú so super kreslenými obrázkami ale ako @16 sa bojím, že to dokašlú - podobne ako sa neodpustím, že z LOTRa vypustili Bombadila
@firestorm pretoze okrem hobbita samotneho spracuju aj Dodatky, teda veci ako Biela rada, Dol Guldur a podobne...nehovoriac ze tolkien taku minutaz potrebujue, LOTR extended mal 12 hodin a itak tam vsetko nebolo...
@sturmer chodiace stromy tam síce sú, ale knihy boli napísané desaťročia pred vznikom filmu Tolkien (autor) zomrel totiž okolo roku 1970, ak si dobre spomínam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
(vlastne, asi ešte štyri mesiace po tom, ale to je detail
a asi vybuchnem ako sa teším
a inak...nejebe ti ani kus?
@firestorm ono na dve časti by som to aj ja rozdelil, tú tretiu nechápem, no i tak sa teším
tak ten je v príbehu dosť dôležitý
a stavim sa, ze aj @barky a @delica by sa napriklad urcite pridali k nam
@lawey aj v KE mame 12teho
@darhut @poke u nas ide v kine :3 sice nie za sebou ale piatok, sobota, nedela, dnes vecer Navrat Krala :3