Ako sa mam vyrovnat s tym ze clovek ktoreho tak strasne lubim a je pre mna vsetkym ma uz nelubi? ... fakt sme sa lubili ... potom sa dost veci pokazilo ... no vzdy to bolo take ze mi daval nejake nadeje ... no teraz uz je fakt koniec povedal ze m
Ťažko, veľmi ťažko... Každý povie, nájdi si iný objekt záujmu, začni sa viac manuálne zabávať, aby si zabudol... No hovno... Nezabudneš. A ani sa s tým nevyrovnáš. Možno časom... Mne to teda nejde ani trochu..
takúto situáciu asi pozná každý... je to ťažké, no ak si myslíš, že zvládneš byť s ním iba kamarátka, tak to stojí za pokus. A tá bolesť prejde po nejakom čase. Veď čas je najlepší lekár. Len u každého je ten čas iný. Takže tak
to máš síce tak povediac blbé holka...ale máš dve možnosti.... trápiť depresiami a tvojimi náladami seba aj jeho a oboch vás načisto rozdeliť a nechať zhniť alebo sa pohnuť ďalej a získať najpešieho priateľa vo svojom živote
barry88 ... take rady su fakt o nicom ... ja som sa uz vela krat na neho pokusala zabudnut ... no neda sa to ... vzdy som mu dala nejaku sancu ...no teraz je fakt koniec ... a ja uz treti tyzden som z toho uplne mimo
bublinqac ... ono to cele trvalo velmi dlho ... nevedel co chce ... nevedel sa rozhodnut medzi mnou a inou ... este pred mesiacom mi napisal ako velmi ma miluje a ze strasne lutuje ze si to neuvedomil skôr ... noo potom nejak proste zistil ze ma nelubi ... viem ze ma ma rad ... nechce aby som sa trapila ...
nikto ti neda spravnu radu... lebo nikto nevie odpoveď .. len kamaradit sa s nim nieje dobry napad, lebo si budes stale davat falosne nadeje ... viem že je to ťažké... ale mne to pomohlo sa uzavreť do seba.. vytvoriť si vlastný svet ktorý mi nikto nenaruší iba ak niekomu dovolim do neho dojsť... a to sa ešte nestalo a naučí ťa to inak pristupovať aj k budúcim vzťahom
Chlapi často hovoria "neľúbim ťa", ak im nedáš alebo ak vstanú hore zadkom Za týždeň už možno budete zase v kope a budeš všade rozkrikovať, ako ho neskutočne ľúbiš
Sorry, ale ja už som sa naučila byť v takýchto veciach to najcynickejšie stvorenie na svete a poviem ti, že časom na to zabudneš a všetko bude ÚPLNE V POHODE.
Ber to tak, že keby sa s tebou dal zase dokopy, tak by to bolo len z ľútosti- čo určite nechceš...
Viem, že je to ťažké teraz pochopiť, že príde niekto iný, lepší, ale musíš sa cez to posnažiť preniesť.
Venuj sa tomu čo ťa baví, neviem či šport, alebo niečo iné..ale hlavne chodievaj von s kamarátmi a nedepkuj doma, pretože keď budeš s nimi, nebudeš mať čas na neho myslieť... a nikdy nevieš, kedy môžeš naraziť na toho "nového"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ja byť tebou preruším s ním všetky kontakty, ako sa to hovorí , "zíde z očí, zíde z mysle".
Sorry, ale ja už som sa naučila byť v takýchto veciach to najcynickejšie stvorenie na svete a poviem ti, že časom na to zabudneš a všetko bude ÚPLNE V POHODE.
Vieš koľko takých ešte bude
Viem, že je to ťažké teraz pochopiť, že príde niekto iný, lepší, ale musíš sa cez to posnažiť preniesť.
Venuj sa tomu čo ťa baví, neviem či šport, alebo niečo iné..ale hlavne chodievaj von s kamarátmi a nedepkuj doma, pretože keď budeš s nimi, nebudeš mať čas na neho myslieť... a nikdy nevieš, kedy môžeš naraziť na toho "nového"