je to na nervy,vždy ked sa rozpravam s niakym spoluziakom ten ohovar a a kritizuje spoluziakov,potom knim ide a je snimi cely den. rozpravam sa so spoluziackou ta nadava na dalsich spoluziakov..vsetci na seba tak seru vkuse,su nespokojni stym akych otrasn
nerieš, nezmeníš to. Toto som zažíval na strednej. A keby to ostalo iba pri týchto rečičkách... "najlepšie" kamarátky tajne spali s priateľmi tých druhých (ach) A ja - človek ktorý nič neprezradí ani keby ho rezali, som slúžil ako spovednica kks, ja som vedel všetko o všetkých
1. možno to bolo rychlo pisane , ale na človeka z gympľa maš trochu strašný pravopis (ale o to nejde)
2. gympľaci ....čo z vas bude ?
3. ako sa spravajú tak dopadnú ...mal som spolužiačku , ešte na zš ..čo sa len bavila , bola akože in ... a napr. ja lebo som sa učil som bol pre ňu predpokladam trapny ťuťko ( ..no čas plynul ...a ja som na UPJŠ ,zatiaľ čo ona perie osraté a ošťaté plachty v pračovni v starobinci v našom meste) ....vieš žaloste malo mladých ľudí si uvedomuje fakt , že o tom ako bude vyzerať ich život o 5,10 rokov rozhodujú už dnes .....
@veryhappyhippo prepáč asi som sa vyjadril zle, mne nevadia ľudia ,ktorý sa učia tak polhodiny a viac denne (ak nieje písomka) . Mne vadia ľudia čo sa pchajú do riti učiteľom a za chrbtom ich ohovárajú. Čo všetko vykecajú aj keď sa ich to netýka a učiteľka povie, že to počula za dverami. Počúvajú nejaký debilný rock a tvária sa aký sú velmo Cool. Robia si srandu z mojej hudby, Jimi Hendrix sa im zjavne zdá vtipný. Radšej na "Výchove umením" budú písať čo je to umenie. Ja som sa na to vykašľal a kreslil som si. Ten zápis ma vôbec netrápil. A keď nám povie ,že máme nakresliť maskota školy, nakreslia smajlíka ,ktorý ma na hlave žiarovku. Originálne. Hoci ani ja som nevymyslel nič originálne vtedy a tak som dajakú blbosť nakreslil. A navyšem maju kresbu (inú) ,označia za neorigálnu ,za výplod programátora ,za špatu, hoci jej krivkám len závi/ydia (sakrá aké je tam i). Preto ich neznášam a navyše mi hovoria, že som buzerant , lamy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a je to normálka v dnešnej dobe ...ja mám úpkne presne rovnakých spolužiakov ...a ešte horších .-...
Ale to ber len jak rypnutie
k zbytku: Skoda to riesit, ked som bol na strednej, tak sa to vobec nelisilo
Na vysku by som odporucal ist mimo Slovenska.
Ale tesi ma, ze Ti tak velmi vadi a hadam neostanes iba pritom. Dakujem.
2. gympľaci ....čo z vas bude ?
3. ako sa spravajú tak dopadnú ...mal som spolužiačku , ešte na zš ..čo sa len bavila , bola akože in ... a napr. ja lebo som sa učil som bol pre ňu predpokladam trapny ťuťko ( ..no čas plynul ...a ja som na UPJŠ ,zatiaľ čo ona perie osraté a ošťaté plachty v pračovni v starobinci v našom meste) ....vieš žaloste malo mladých ľudí si uvedomuje fakt , že o tom ako bude vyzerať ich život o 5,10 rokov rozhodujú už dnes .....
1. Sú to lamy ,ktoré sa musia učiť na fyziku a aj tak tomu nechápu
2. Robia si zo mňa srandu ,puče jedny.
3. Sú pseudo Cool ,nosia si svoje sieťky na rukách piČoviny na pchaju sa do riti
To sú naše bifle
tak je to viac menej vsade...