čakám, kým sa budem ako verejnosť (mladí, nie kritická infraštruktúra) môcť zaočkovať, teším sa na to, samozrejme, že sa zaočkujem.
Chcem však akúkoľvek vakcínu, ktorá je schválená Európskou komisiou (neschválené vakcíny si strčte za klobúk)
Ja sa neviem rozhodnúť medzi letom/jesenou a zimou. Moja optimisticka cast je za "do jesene" a ta realisticka "najskôr v zime"... Inak moja babka ma 86 rokov, mala byt zaočkovaná uz v druhej faze, snažíme sa zo všetkých síl jej to vybaviť, ale nedá sa :/ problém je, ze je imobilna a je v DSS. Niekto nie je ochotný ju (a ďalších tam) ísť zaočkovať pritom je tam kopu ludi aj nad 90...
A uz sa potvrdilo, ci to funguje aj na tu juhoafricku a brazilsku verziu? Lebo to tusim zatial potvrdili iba u tej britskej. Virolog Klempa tusim spominal, ze na tie dve by uz vakcina fungovat nemusela. A kto vie, kolko je uz mutacii...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Chcem však akúkoľvek vakcínu, ktorá je schválená Európskou komisiou (neschválené vakcíny si strčte za klobúk)
chcela som scrollnut dole