Mám problém a neviem či som sama alebo nie. Cítim sa ako piate koleso na voze. Moje kamošky ma úplne odrovnali, a to tým, že chodím na evanjelickú školu a pritom som katolíčka. Neuveriteľne sa zabávajú na svojich zážitkoch zo školy, ale ak chcem niečo pov
možno sú nevšímavé a nerobia to schvalne (ale to môže byt len moja naivna predstava odvodena od mojej životnej filozofie, že v každom človeku je niečo dobre), tak im to skus normálne povedať že ti to vadi a tak, a ak to nepomôže tak kašli na takéto kamarátky, ktoré vlastne kamarátky ani nie su...!!!!!
Ty kokos mne to vôbec neprišlo ako obrazne povedané ! Ja som fest čakal príspevok o tom, ako niekoho rodičia nútia hrať druhé husle v orchestri a niekto sa mu za to posmieva.
Ale vlastne si si aj odpovedala, sú ľudia, ktorým na tebe záleží a kde nehráš druhé husle, tých sa drž Aj keď to si asi nechcela počuť, ale môžeš byť fakt rada, že existuje pre teba východisko vykašľať sa na vzťahy, ktoré ťa neuspokojujú a pri tom nezostať sama.
kamosky sa takto nespravaju. a mozno si to naozaj neuvedomuju, su prirodzene dominantnejsie a ty si pri nich v uzadi. mala by si sa s nimi o tom porozpravat. moze to byt tazke, ale ked si to vyjasnite, aspon budes vediet na com si.
@domishine povedz im to!! Prv než s nimi skoncuješ, keď ťa prerušia povedz im že nech ti neskáču do reči! a nenechaj so sebou zametať!! Nesmieš byť ticho a neakceptuj ich vrtochy!! Čiže fakt ak s nimi niekedy ešte budeš, tak si nenechaj skákať po hlave!
a oni sú tiež z tej evanielickej školy, tvoje spolužiačky či?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale vlastne si si aj odpovedala, sú ľudia, ktorým na tebe záleží a kde nehráš druhé husle, tých sa drž Aj keď to si asi nechcela počuť, ale môžeš byť fakt rada, že existuje pre teba východisko vykašľať sa na vzťahy, ktoré ťa neuspokojujú a pri tom nezostať sama.
a inak nemôžem si pomôcť ale aj mne to tak najprv pripadalo @4
a oni sú tiež z tej evanielickej školy, tvoje spolužiačky či?