Ludia, opakovane sa mi tvori vyrazka alebo skor vred v blizkosti takej tej kosti v oblasti slabín, ktorú vždy keď je už úplne veľká vytlačim, vydezinfikujem ci nie
to je uplne jedno lebo sa mi vytvori o5 tak či tak. Viem iba že su tam lymfaticke uzliny
Tak nieco asi mas v tom pore/mazovej zlaze/korienku chlpu. Ked ta to velmi obtazuje (co plne chapem, mam tretikrat po sebe obrovsku vyrazku rovno v strede nosa), naozaj navstiv kozne.
v lekárni si kúp koloidné striebro, tým si to zo trikrát potri a máš po probléme...
je to výborna vec na infecie, lieči až 600 druhov infekcii na tele...
ja som tak mal problém s okom, doktorka mi dávala kvapky, mastičky a neviem čo a dva mesiace som trpel a nič...
toto koloidné striebro mi poradil kamarát a po dvoch dňoch som mal zdravé oko...
doktorke keď som to povedal, tak ma vysmiala, že to nie je možné... sú to hajzly, cecaju s teba peniaze a dobre vedia čo by človeku pomohlo a tak je to so všetkými chorobami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
je to výborna vec na infecie, lieči až 600 druhov infekcii na tele...
ja som tak mal problém s okom, doktorka mi dávala kvapky, mastičky a neviem čo a dva mesiace som trpel a nič...
toto koloidné striebro mi poradil kamarát a po dvoch dňoch som mal zdravé oko...
doktorke keď som to povedal, tak ma vysmiala, že to nie je možné... sú to hajzly, cecaju s teba peniaze a dobre vedia čo by človeku pomohlo a tak je to so všetkými chorobami...
ak nebudú mať v lekárni objednaj si na internete:
» www.koloid.sk/koloidne-produk...