ano priatel, ked si uvedomil, ze sa spraval hlupo...ale skor to bola piesen
ale to uz bolo davno ...bolo to mile a dojimave od neho zaroven, som zvedava, ci sa niecoho takeho od neho este dozijem
@fxx pretoze o dotycneho som vobec nestala,ba co viac, bol mi tou svojou neodbytnostou,vsadepritomnostou a hlavne vytrvalym otravovanim a prehovaranim,nech to spolu skusime tak nesympaticky, ze ked to na mna vybalil, ako tu basnicku, nevedela som absolutne ako zareagovat,len som podakovala a bola asi najblizsiu pol hodinu uplne ticho.
a uplne najhorsie na tom bolo, ze dalsie verse som dostavala permanentne cez icq alebo sms, pripadne mi ich prednasal do telefonu... to bolo neuveritelne
Hej Zopar dilinkov z pokecu co ma ani nepoznaju a pisu mi zalubene basne... a este moj prvacky fanklub v skole hahaaha... a aj ja obcas pisem basnicky ked sa nastvem alebo taq... teda skor pesnicky Ale pride mi chore ked clovek, ktory ma videl na fotkach mi vipisuje basne na tri strany ktore aj taq podla mna od niekadial stiahol... to je trocha moc ale taq uz mi prisli aj velm pekne veci od velmi peknych a super ludi a to sa mi celkom paci...
ano moj priatel, vie pisat pekne basnicky a zvykne mi nejaku vymsliet na narodeniny alebo na iny sviatok, ale niekedy aj len tak, bez dovodu, z lasky priipadne ked si chce nieco vyzehlit. vzdy ma to potesi ked mi on sam napise basnicku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a boli nadherne...
od mojej laasky Boxer161...
ale to uz bolo davno ...bolo to mile a dojimave od neho zaroven, som zvedava, ci sa niecoho takeho od neho este dozijem
basen ani nie xD
ale neake versiky ano xP
nehehe xD
najlepsie su ked si ich clovek napise sam xD
a to bol ten moment, ktorý spôsobil, že si všetci myslia, že spolu chodíme :-!
zlato, cítil si niekde v mojom komente ľútosť nad tým, že si len kamarát a nie MILENEC? ja určite nie, to len ty si zasa fandíš