Mám pocit že som strašne slabý človek . Rozišla som sa s priateľom,ktorý mi neustále ubližoval, urážal, nevážil si ma a par krat tam bolo dokonca násilie. Bolo by to fajn, keby som nemala pocit že som spravila chybu a neustále nutkanie zavolať mu a vráti
no moja poviem ti len jedno.... chlap co ta udrie alebo ti nejako ublizi (nemusi to byt zrovna fyzicky) si NEZASLUZI tvoju pozornost, tvoju lasku, tvoje kamaratstvo... proste nic! kasli na neho viem rozhodnes sa sama... ale on nema voci tebe ani kusok respektu, nema uctu ku tebe... je to proste chlap na hovno... prepac ak sa ta to dotklo... ale nemam rada ked niekto ublizuje druhym... a obzvlast ked povie ze sak ta lubi a podobne.. ako ta moze lubit ked ta dokaze napr. udriet?
poznám ten pocit nenormálne nutkanie vrátiť sa lebo dúfaš že to bude iné a začne si ťa vážiť prvé dni áno, ale potom ho to prejde a bude sa k tebe správať možno aj horšie v každom prípade by som ho určite nekontaktovala je to ťažké to hej ale ono si to časom uvedomíš s čistou hlavou
myslím že priateľ by mal byť v prvom rade človek, ktorý si ťa váži a mal by byť pre teba rovnocenným partnerom... a nie sa nad teba vyvyšovať psychickými a fyzickými útokmi... je ti možno smutno, keď si spomenieš na tie dobré chvíle, ale súhlasím s @4 , ak budeš mať nutkanie sa k nemu vrátiť, treba si spomenúť na tie horšie chvíle... a časom to nejako snáď prejde
po vela vela skusenostiach s tym, ze zenske maju obrovsku fantaziu a velmi radi priam giganticky zvelicuju a nieco si nahovaraju, az kym sa z toho nestane pravda, sa radsej nebudem vyjadrovat...
ale nakoniec: keby to bolo take ako pises, preco by si sa k nemu chcela vracat??...
@6 no vracat asi preto lebo ho mam moc rada aj ked je taky aky je. a nemam pocit ze by som si nieco domyslala. asi nemas moc skusenosti zo zlymi vztahmi,mam pravdu? vies je tazke zabudnut na cloveka s ktorym stravis dlhu dobu a aj ked vztah sa ruti do sraciek je tazke ukoncit ho,lebo ten clovek nech ti spravi cokolvek stale ti na nom zalezi a stale zijes v tej klamlivej predstave ze je to uz navzdy a ze to je ten pravy. Ja som si uz moc krat nahovarala ze sa zmeni ze uz to bude v poriadku...Nespocetne vela ludi sa ma pytalo preco s nim este som a ja som vzdy len sklonila hlavu a bala som sa im vraviet ze ho milujem aj napriek tomu ze ma uplne nici...
No ked osm si to precital tak naozaj nechapem preco sa knemu chces vracat...
Ja by som mu asi po tom ako sa spraval skor prebehol cifernik lavackou...
To naozaj maju mlady ludia potrebu sa na niekoho furt len viazat ,trpiet a vycitat si nieco?
...Boze ved si uzivajte! ...potom budete mat zrazu 23 a na ceste bude nahodny prirastok a vy zistite ze ste celu mladost zabili s 2 alebo 3 ludmi...no neni to smutne ?
ja ti dam radu ...nestrkaj si prsty do ust a vracat nebudes ...nene, no asi to bol fakt slaboch, ked toto robil a ja by som ti radil, nevracaj sa k nemu
Ja som si prežila niečo podobné, a viem, že to nie je ľahké, každý ti vraví, že nebuď hlúpa, ako môžeš chcieť niekoho takého, ale asi nevedia, že srdcu nerozkážeš. Avšak v konečnom dôsledku majú pravdu..v každom prípade sa k nemu nevracaj. Ja z vlastnej skúsenosti viem aký to je pocit, asi máš aj strach, že čo budeš robiť bez neho, ale treba vydržať a o pár mesiacov budeš rada, že si sa rozhodla sa k nemu nevrátiť.
Keď som bola v podobnej situácii, bola som rovnako stará ako ty a teraz po troch rokoch si vravím,že nič lepšie ma v živote nestretlo, ako rozchod s ním...
neviem si predstavit, ako by som takeho cloveka mohla lubit, bola by som sama proti sebe, ved to je absolutne zhadozvanie seba sameho..
ale ok, verim, ze ho mozes lubit, laska je svina
ale skutocne ti ta laska stoji za to ? si mlada, na svete su miliardy inych chlapov/chalanov... a urcite ich je aj vela lepsich ako henten tam...
@tuba tiež som to najprv tak prečítal a čudoval sa, čo to hľadá v Láska a vzťahy
k téme - SER NAŇHO !!! pokiaľ nemáš masochistické sklony, nájdi si iného... alebo keď myslíš, že si nezaslúžiš takého ktorý ti nebude ubližovať, nech sa páči
babrko.co tu dristas?o akej newere tu tocis.a co ze si si podal prihlasku na wysoku?aj po tom ako si si ju podal si za mnou prisiel...a kde si nehal to zaucho co si mi wylepil??hm?kdo si koho teraz newazi?co?
all vlastne som tam asi nenapisala vsetko ...ja som nebola ina ja som mu tiez neskutocne vela ublizovala,bolo to take vzajomne.ako keby sme si to ztrucu vracali alebo co a aj facka bola opodstatnena...ja len ze nechcem to uz zazivat a neviem ci to bez neho zvladnem.priala by som si aby sa zmenil a takisto aj ja myslite ze je to mozne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale nakoniec: keby to bolo take ako pises, preco by si sa k nemu chcela vracat??...
podla mna by si mala na neho zabudnúť, bo to nemá cenu..
keby sa vrátiš môže to byť ešte horšie
Ja by som mu asi po tom ako sa spraval skor prebehol cifernik lavackou...
To naozaj maju mlady ludia potrebu sa na niekoho furt len viazat ,trpiet a vycitat si nieco?
...Boze ved si uzivajte! ...potom budete mat zrazu 23 a na ceste bude nahodny prirastok a vy zistite ze ste celu mladost zabili s 2 alebo 3 ludmi...no neni to smutne ?
Keď som bola v podobnej situácii, bola som rovnako stará ako ty a teraz po troch rokoch si vravím,že nič lepšie ma v živote nestretlo, ako rozchod s ním...
moj koment plati...
a ak chces s takym byt, nie on je jebnuty, ale ty ...
ale ok, verim, ze ho mozes lubit, laska je svina
ale skutocne ti ta laska stoji za to ? si mlada, na svete su miliardy inych chlapov/chalanov... a urcite ich je aj vela lepsich ako henten tam...
a tak to aj ja poznam ... ale ver ze to casom prejde,...a nasilie? uff!
k téme - SER NAŇHO !!! pokiaľ nemáš masochistické sklony, nájdi si iného... alebo keď myslíš, že si nezaslúžiš takého ktorý ti nebude ubližovať, nech sa páči