Už sa vám niekedy stalo, že ste o niekom niečo vraveli zlé a zrazu ste zistili, že to počul/a ?
No, mne sa to párkrát stalo, ale raz som sa tam preľakla, lebo sme mali s kamoskou prax a sme rozpravali o nasom veducom, (...) a on zrazu stál vedľa !
hm,stalo sa mi to..ale je to nepríjemne..
ale horise je ked s niekym nieco urobis,potom to povies svojim super kamoskam(ale je to velke tajomstvo) a ony to potom povedia dalej az nakoniec s tym clovekom s ktorym si nieco take robil(to tajomstvo) tak sa to dozvie ze si to kazdemu povedala..
teda je to zamotane..ale viem co tym chcem povedat
Jeeejda mne sa to stane skoro vzdy trapaaas..som si zvykla uz ...najhorsie ale ked hovorim o uciteloch a stoja za mnou ...ale co je dobre ze to ludia pocuju co si myslim ...aspon vedia na com su
ja to poviem tomu o kom to je naprv do oci a potom az ostatnym nech sa smeju... minule som zdrbala jednu holku asi v oktobri, doteraz sa nebavi so mnou, asi ani nebude, nema odvahu sa mi ani pozriet do oci, ani vtedy nemala odvahu sa so mnou rozpravat z oci do oci, ale co uz....a vraj sa citila akokeby som zdrbavala 5rocne decko ehm...
JA: - Kriste, O. je najdebilnejší, najzadubenejší, najneznesiteľnejší a najzaslepenejší tvor, ktorý kedy spadol na hlavu tesne po narodení.
M.: - É...O. stojí za tebou.
JA: - Dúfam, že O. so mnou súhlasí.
mozno sa mi to aj stalo ale nevadi mi to lebo to co si myslim nemam problem povedat danej osobe aj do oci a stojim si za tym aj ked to pocuje aj ked nepocuje.A take ohovaracky a podobne hluposti nerobim cize sa nemusim bat zeby niekto pocul to co nechcem aby pocul...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale horise je ked s niekym nieco urobis,potom to povies svojim super kamoskam(ale je to velke tajomstvo) a ony to potom povedia dalej az nakoniec s tym clovekom s ktorym si nieco take robil(to tajomstvo) tak sa to dozvie ze si to kazdemu povedala..
teda je to zamotane..ale viem co tym chcem povedat
Keď mám s niekým problém, tak to poviem jemu a nie iným!
M.: - É...O. stojí za tebou.
JA: - Dúfam, že O. so mnou súhlasí.
bolo to trosku neprijemne lebo viem ze ten dotycny ma bude ohovarat dvojnasobne