Uz sa vam stalo, ze ste odisli od kadernicky a povedali si: Juj, ako ma dobre ostrihala?
Neviem cim to je, ale ked tam pridem aj sa ma spyta ako to chcem a vzdycky si tapsa podla seba ma ostriha, zvycajne ovela ovela kratsie ako som chcel.
Este sa mi asi vazne nestalo ze by som bol s tym sto pro spokojny a vyskusal som uz pat kadernicok
spomenul som si na vtipnú príhodu keď ma strihala moja ex...
...poznáte ten príbeh, keď Pat a Mat chceli vyrovnať stôl, tým že spiľovali nohy postupne?
k téme, chodim k tej istej a občas sa jej lepšie zadarí občas horšie, ale neriešim to vôbec
Ano, bola som dosť štastná, že konečne niekto pochopil, aká som citlivá na vlasy. A potom ķeď som jej už dôverovala a prišla znova, vystrihala ma asi tak, že namiesto sľúbených 2 cm šlo dole 12
mne vzdy dali pocit, ze im mozem verit viac ako vlastnej rodine a potom ma vzdy len sklamali uz som sa vykaslala na to, kadernicky su pre mna najnedoveryhodnejsi ludia na svete
Väčšinou našťastie spokojnosť...
Strihá ma moja teta (kaderníčka) takže ak by som bol aj nespokojný, radšej držím hubu a som rád že to strihanie mám zadara
ha, nikdy
aj ked mozno niekedy bola chyba vo mne, nie v kadernicke ze sme sa nepochopili
o vlasy sa roky staram sama alebo rodinni prislusnici, aspon mam poruke osobu na ktoru sa hnevam potom ale parkrat som bola sa ucesat v poslednej dobe a raz som skoro rozplakala kadernicku lebo som furt bola nespokojna teraz sa ma normalne boji
aa vlastne raz, mi chlap zaplatil taku extra drahu, uuzasnu masaz hlavy mi spravila aj ostrihala pohode, akurat chlap sa hneval ze ziadnu zmenu nevidno
Dvakrat, k hrozne sikovnej zebskej som iska, len mi to prislo drahe a potom som tie ucesy uz neudrziavala. Obidva razy som isla drasyicky skratit na nesymetricky strih a vzdy ma skvele pochopila a dokonca mi zabudovala do vlasov taku skrytu prehadzovacku, ze sa to dalo nosit na viac sposobov
No mne sa stalo raz takéto....Odchádzam od nej ..potom pridem domov umyjem si vlasy a vravím do ************ veď tvoja hlava vypadá jak komunistický hrniec po 20 rokoch varenia no tak som vzal mašinu a dal si to na 3mm a bol pokoj,síce som vypadal jak po ožarovaní ale tak čo lepšie ako prevarený hrniec
@16 ja som tiež úplne vždy spokojná,vždy mi to ostrihá tak ako chcem a som strašná fešanda,keď odtiaľ odídem a mám pocit,že začínam nový život
akurát som o dva týždne objednaná a keď jej poviem 5cm,tak mi ostrihá 5 cm a zasa budem kočka.
Mňa striha nejakú dobu už len mamka a nejak mi na tom nezáleží (aj keď stále nechá dlhšie ako som chcela pôvodne + aj u kaderníčky sa mi to bežne stávalo)
Chodila som ku kadernicke, roky som mala vlasy tej istej dlzky...odkedy ma asi treti rok striha mamca/ja sama tak z vlasov po plecia su vlasy po zadok A obavam sa, ze tak skoro ku kadernicke ani nepojdem..lebo z 1cm bolo zrazu aj 10 kym si svoje dielo urovnala
@h8u birdz mi zmazal prislusne fotky, ale 2012 som mala taky kratky uces s vyholenym bokom a od toho boku to islo plynule do coraz dlhsich vlasov a na druhej strane pri uchu som mala asi pod bradu vlasy.
Ale ona mi to tak vymyslela, ze ked som si precesala cesticku na druhu stranu, padli mi vlasy do rovnomernej dlzky a to vyholene bolo skryte dost vycerpavajuci popis?
prvyX som sla ku kadernicke v 18tich, dovtedy ma strihala máti - za detskych cias, potom sestra a od asi 14tich ja - ofina na vrabca a zvysok do konte, alebo ako to nazvat a strihnut to vtedy mi aj rychlejsie rastli vlasy, takze som dost casto vymysla co s ofinou a obcas mi to tak dobre vyslo, ze mi to okolie aj chvalilo no a potom som sla ku kadernicke, chcela som rysave vlasy, tam sa toho nedalo vela pokazit, ale ked som k nej prisla o par mesiacov ze nech mi ich zarovna nad plecia, velmi ich nezarovnala, potom som si to opravila... a o par mesiacov neskor som si spravila dredy ibaze nekvalitne a tak som po 3 mesiacoch zasla ku kadernicke, otcovej znamej, uplne na kratko, na pravom boku 2cm, zvysok menej a ofina a velmi dobre to urobila. pred niekolkymi mesiacmi som sa sama ostrihala a musela som k nej opat zajst, ale tentokrat velmi ani nemohla nieco spravit, lebo aj tak som chcela rovnaku dlzku tesne pod usi, lebo uz som nechcela prehnane kratke a strasne vyzeram ale to je moja chyba
áno, raz asi pred dvoma rokmi som bola úplne spokojná a potom som sa jej rozhodla dôverovať opäť a odišla som z kaderníctva s plačom :/ namiesto 20 centimetrov mi odstrihla asi 40...
naposledy som sa bola strihať u kaderníčky možno 3 roky dozadu ak nie viac... vždy ma dofačujú, a je jedno kam idem. takže to riešim asi tak, že buď sa ostrihám sama dopostupna, lebo to mám za 1 minútu (čo by kaderníčka prestrihávala hodinu...), alebo naznačím mamke dĺžku a odstrihne mi zvyšok vlasov zarovno. čau serus, taká spokojná som s vlasmi nikdy nebola ako v domácom salóne a farbím sa tiež sama, ale to sa mi už ani nechce...
Ehm, ja sa už tri roky chcem zbaviť svojich dlhých vlasov.. ale potom príde tá krutá realita - ak ma doboha zle ostrihá čo budem robiť... lebo mám vlasy asi tak do pol chrbáta.. a dlhšie nosím asi od 13tky... je to už hrozne dlho noo.. a chcem taký ten superko účes z 50 rokoch, proste je teraz v móde alebo minimálne bol nooo... ale proste vždy mi zredne, keď o tom začnem strašne premýšľať a neurobím to u kaderníčky som nebol asi 5 rokov, podstrihnem si ich sám .. ale predtým ma strihala známa, ale vždy to bolo len nejaké podstrihnutie takže ..nič zlé, možno niekedy viac podstrihla ako mala.. ale stáva sa
vzdycky som akurat olutovala tie peniaze a nadavala si ze som sa neostrihala sama.
po tom ako som si u nej nechala urobit uces na stuzkovu som plakala az do jej zaciatku, kym ma neuvideli spoluziacky a nepomohli mi vypnut vlasy tak ze nebolo vidno co s nimi porobila.
takze sa uz dlho striham sama a aj ked kazdy picuje ze to je krive a preco nejdem ku kadernicke, som s mojim ucesom a usetrenymi peniazmi spokojna
Ja tak normálne v pohode vždy. Ešte sa mi nestalo, že by som bola nespokojná. Raz som bola dokonca veľmi spokojná, keď som bola mladšia a bola som u nejakej známej mojej tety (kaderníčky). Úplne mi zmenila účes, skoro o polovicu skrátila vlasy a do postupna.
raz mi jeden kadernik spravil perfektne vlasy aj strihovo aj farbou, no uvedomujem si to az ked sa na to pozeram spatne vtedy som bola dost sklamana
asi je cas tam ist znova
Bola som u kaderníčky za celý život asi 3x a ani raz som nebola spokojná a pritom veľa zobrala odo mňa peňazí a preto ma strihá mama. Ja si to už potom len sama doladím
Nie. Vždy som bola nespokojná, lebo vždy ma kaderníčka znásilňovala na účes ktorý som nechcela. Neviem prečo, ale zatiaľ každá kaderníčka, ktorú som stretla mala rovnaké reči typu: "Máte husté vlasy, navrhujem prestrihať ich"
Prestrihať znamená: "spravím z vás zmoknuté kura".
Vždy po vyjdení z kaderníctva som vyzerala ako pes tak si hovorím nejdem sa viac trápiť. Teraz mám dlhé rovno zastrihnuté vlasy, tak som sa jedného dňa vybrala skrátiť, resp. odstrihnúť poškodené končeky, čiže asi 5 cm. Áno, odstrihla mi 5 cm, ale doma som zistila že mám vlasy ako schody, čiže každý inej dĺžky. No musela mi to mamina zarovnať. Tak sme si kúpili domov tie kadernícke nožnice a strihá ma mamina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Raz
...poznáte ten príbeh, keď Pat a Mat chceli vyrovnať stôl, tým že spiľovali nohy postupne?
k téme, chodim k tej istej a občas sa jej lepšie zadarí občas horšie, ale neriešim to vôbec
a som potom plakala
Strihá ma moja teta (kaderníčka) takže ak by som bol aj nespokojný, radšej držím hubu a som rád že to strihanie mám zadara
aj ked mozno niekedy bola chyba vo mne, nie v kadernicke ze sme sa nepochopili
o vlasy sa roky staram sama alebo rodinni prislusnici, aspon mam poruke osobu na ktoru sa hnevam potom ale parkrat som bola sa ucesat v poslednej dobe a raz som skoro rozplakala kadernicku lebo som furt bola nespokojna teraz sa ma normalne boji
aa vlastne raz, mi chlap zaplatil taku extra drahu, uuzasnu masaz hlavy mi spravila aj ostrihala pohode, akurat chlap sa hneval ze ziadnu zmenu nevidno
ale chcem vyskúšať raz kaderníka muža
ja som takmer vždy spokojná, mám super kaderníčku...aj kedysi keď ma farbila, tak to spravila supiš. A keď poviem 5cm, je to NAOZAJ 5cm
akurát som o dva týždne objednaná a keď jej poviem 5cm,tak mi ostrihá 5 cm a zasa budem kočka.
Ale ona mi to tak vymyslela, ze ked som si precesala cesticku na druhu stranu, padli mi vlasy do rovnomernej dlzky a to vyholene bolo skryte dost vycerpavajuci popis?
No väčšinou chodím inde (lacnejšie + nemusím sa objednávať), je to ok, no mohol by som byť aj spokojnejší
po tom ako som si u nej nechala urobit uces na stuzkovu som plakala az do jej zaciatku, kym ma neuvideli spoluziacky a nepomohli mi vypnut vlasy tak ze nebolo vidno co s nimi porobila.
takze sa uz dlho striham sama a aj ked kazdy picuje ze to je krive a preco nejdem ku kadernicke, som s mojim ucesom a usetrenymi peniazmi spokojna
asi je cas tam ist znova
Prestrihať znamená: "spravím z vás zmoknuté kura".
Vždy po vyjdení z kaderníctva som vyzerala ako pes tak si hovorím nejdem sa viac trápiť. Teraz mám dlhé rovno zastrihnuté vlasy, tak som sa jedného dňa vybrala skrátiť, resp. odstrihnúť poškodené končeky, čiže asi 5 cm. Áno, odstrihla mi 5 cm, ale doma som zistila že mám vlasy ako schody, čiže každý inej dĺžky. No musela mi to mamina zarovnať. Tak sme si kúpili domov tie kadernícke nožnice a strihá ma mamina.