@0 podobne sa stalo aj mne ibaze ja som s nim vonku este nebola..pisali sme si bola celkom sranda tesili sme sa kedy sa stretneme napisala som mu ze idem na tyzden na dovolenku a potom ze mu napisem a po dovolenke sa stretneme... presla dovolenka napisala som mu ze som spet ..a neodpisal neskor som bola na emaile a vymazal si ma z priatelov :/ co uz...
daco take ako @3 + veru to nie je dobre znamenie, ked si ho 2x volala vonku a raz nemohol a druhykrat sa mu nechcelo. keby som mal o dievca zaujem a volalo by ma von, keby som nemohol, tak by som jej to paradne zdoraznil, ako mi je to luto, ze sa neda a vyslovil nadej, ze niekedy, ked sa bude dat, si to vynahradime. a ked sa mu nechce... to veru no...dovod nevieme a ako pise tunidlo, chybu si ziadnu urobit nemusela, ale nevyzera to dobre..
no ja si skor myslim si ze on ani nevie co chce ..mozno nazaciatku sa s tebou bavil a bola si mu fajn na travenie casu ale mozno sa uz teraz s tebou nudi alebo zistil proste ze mu nejak nesedis alebo ako bolo spominane je v tom ina
@kolini no je dosť lenivý, zrejme ešte viac než ja a to už je čo povedať
@peacexp no my sme stále v kontakte, len už je to také odmeranejšie, aspoň mám ten pocit...hlavne predtým sme si písali denne také štyri hodiny, teraz už len tak každý druhý deň akože viem, že aj to je dosť, len proste vidím, že sa niečo zmenilo a neviem čo
@pubertslatinocelny vieš čo je najdivnejšie? že vzťahu sa tu bojím asi skôr ja...všetky tie stretká predtým inicioval on a aj po tom poslednom pvoedal, že ešte pôjdeme a teraz vraví, že neskôr...nechápem :/
@nothingspecial pocuvaj nahoda je blbec....ten prvykrat naozaj mozno nemohol,a tebe sa tiez urcite niekedy nieco nechce...preco v tom hned hladas nieco??mozno aj on si to vycita ze mu to nevyslo,uvidis ako sa to vyvinie
Za to že sa opýtaš nič nedáš.. budeš si na istom a vlastne budeš aj menej bolestnejšie zabúdať..povieš si aký bol hlúpy že nechal také skvelé dievča a život bude zrazu opäť gombička... všetko to chce len čas a triezve uvažovanie
No a k téme, prečo sa zamýšľaš nad tým, či si niekde nespravila chybu. Vieš, nemuseli ste si "sadnúť" obojstranne. Najlepšie bude, ak nebudeš tlačiť na pílu a necháš veci plynúť, lebo niekedy príde to pozitívne, keď to najmenej čakáš.
Zrejme zistil, že niečo nie je v poriadku...alebo si uvedomil, že ťa má rád iba ako kamarátku. To isté sa stalo mne, ale teraz je to zas v poriadku, pretože sme zistili, že jeden bez druhého nevieme vydržať...Čas lieči, ale ak ho máš veľmi rada a on teba tiež, tak neprestaňte byť v kontakte. Tvár sa, že sa nič nestalo a buď k nemu taká istá ako si bola doteraz. Ak už o kamarátstvo nestojíš, tak proste preruš kontakt s ním. Viem, je ťažké sa s tým zmieriť, hlavne ak si k nemu niečo cítila, ale nie vždy je všetko tak, ako chceme aby bolo. Hlavne sa pozbieraj a naber síl. A najlepšie je porozprávať sa s ním o tom, v čom nastal problém. Možno je to len maličkosť, ktorá sa dá vyriešiť... Držím palce....
@eveve vďaka...no veď to práve neviem, či to mám zatiaľ nechať tak alebo sa ho na to už teraz spýtať...ale asi ešte chvíľu počkám a uvidím...práveže mne by stačilo aj to kamarátstvo, ale nie na nete omg, to nemám rada moc :/
@nothingspecial spýtaj sa ho na to, nič tým nestratíš, môžeš len získať. Keď budeš čakať, tak budeš len polemizovať nad tým čo sa stalo, alebo nestalo...Keď cítiš, že už to nie je také ako pred tým, tak neváhaj ani chvíľku, lebo sa odcudzíte úplne a bude to ešte horšie. A ver svojmu inštinktu
zistil ,že čosi mui "nepasuje " na tebe alebo čo ..ja neviem ..ale ty si neurobila chybu ..myslím ,že nie ..skôr on bud nevie ako dalej ,alebo neviem ,no v každom prípade nevolaj ty prvá chlapca von ..ked chce ,ozve sa ....ale ja rozumiem ,že ti na nom záleží ( niečo podobné som si prežila i ja) chápem dokonale ...ale vieš ...jednoducho ťa nechce ,ked to mám tak úprimne povedať ,asi ostro,ale nedávam ti ružové okuliare ,proste ..ked chalan povie babe ,že " nemám chuť ,alebo sa mi nechce " ,tak potom mu o tú babu nejde ..to mi ver ..ja proste ...som sa raz tiež takto spoznala a niečo podobné mi urobil a odvtedy sa mi viac už neozval ....ale zase viem ,čo robí zaľúbený chalan ,ak mu ide o holku a viem ,že takto sa chalan nespráva ,ked chce dievča získať ...to viem na betón -zažila som takže už s tým teraz nič nespravíš a ja na tvojom mieste by som sa bud nanho úplnme vykašľala ,ale to samozrjeme tebe nepôjde ,kedže ho ľúbiš ..ale tak sa ho normálne opýtaj ,samozrejme nie spôsobom ,že " hej ty ,prečo ma nechceš " ..to nie ,ale nejako trošku jemnejšie ..a aby si samú seba nezhodila vieš ...hlavne bud hrdá ...a normálne lne vrámci konverzácie sa ho spýtaj ,niečo v zmysle ,že ..sa ti zdá ,že niečo nie je v poriadku ,že nechápeš zmene jeho chovania ...atd ..chápeš ..trošku od Košíc na to veľa šťastia ..
ale ak ti onho tak veľmi ide ..tak skús zabojovať a vážne sa ale opýtaj ...ved za to nič nedáš ,ale zase mu nevrav o svojich citoch ani nič podobné ...to by si sa zhodila
@nothingspecial no poviem ti to asi takto, mne sa stalo asi to iste len ja som na tom inac ako ty trochu. Ja som spoznal jedno dievca v klube, mile, sympaticke, pacila sa mi. Pisali sme si, neskor som ju pozval von. Bohuzial, po tom stretnuti som to ku nej citil uz trochu inac. Ako bola to v pohode baba, vsetko ok, len akosi som si to s nou nevedel predstavit. Nemozem na nu povedat nic zle, mozno sam neviem co chcem ale potom som s nou uz nikdy von nesiel. Citil som ze chce nieco viac ale ja som to tak necitil. Mozno je to presne tvoj pripad.
@neverhood10 vďaka ...len ma štve ten názor, že baba a chalan spolu nemôžu ísť von ako kamaráti...neviem odkiaľ on zobral, že ja chcem niečo viac (lebo fakt neviem, čo chcem)...proste som chcela ísť von ako kamoška, ale také niečo sa asi v dnešnej dobe nedá
Keď sa chce, tak sa chce ....keď nie, tak nič nepomôže
Čiže radím nájsť niekoho iného, tento je trúd
A do budúcna, skoro som si to neprečítala, lebo to bolo dlhé ... a prečo ? Kvôli zbytočným ospravedlneniam, že to tu už bolo a že to bude dlhé Nabudúce to nepíš, stačí rovno problém
@ nothingspecial - robíš zbytočnú paniku. K Tvojmu problému sa je zložité vyjadriť, nepoznáme povahu Tvojho chalana. Obyčajne však platí to, že cez net známosti rýchlo vyprchajú. Jeden deň si s niekym píšeš, druhý deň sa nepoznáte. Podľa môjho názoru si moc urýchlila postup. Mala si viac komunikovať a až potom sa stretnúť.
Súhlasím s predrečníkmi, reaguješ panikársky, pričom ešte to, že sa neozval, nemusí nič znamenať. Môže mať veľa práce, ak je študent môže mať skúškové, môže mať rodinné problémy, môže mať brigádu.
Ak chceš vedieť o čo ide, nepíš do diskusie, najprv sa s ním porozprávaj, takto je to hádanie z vody. Situácia môže byť úplne bezpredmetná, ale môže značiť aj vážne narušenie vzťahu. Prosím, zisti si u priatelia, ako to je, a potom napíš koment..
jednoducho sa mu nechce no..alebo ho to prešlo ale stále môžeš rátať s tým, že sa to všetko vráti do starých koľají..stalo sa mi to isté je pravda, že teraz si s ním sotva pozdravím ale to nieje ani zďaleka kvôli tomu len kľud
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Každopádne to vyzerá tak, že nevie čo chce a to je vždy problém ...
Hlavne si nenahováraj, že si niekde musela spraviť chybu, takéto veci si často žiadnu chybu nevyžadujú.
@peacexp no my sme stále v kontakte, len už je to také odmeranejšie, aspoň mám ten pocit...hlavne predtým sme si písali denne také štyri hodiny, teraz už len tak každý druhý deň akože viem, že aj to je dosť, len proste vidím, že sa niečo zmenilo a neviem čo
@pubertslatinocelny vieš čo je najdivnejšie? že vzťahu sa tu bojím asi skôr ja...všetky tie stretká predtým inicioval on a aj po tom poslednom pvoedal, že ešte pôjdeme a teraz vraví, že neskôr...nechápem :/
nechaj to tak. pis si s nim tak jak doteraz. ber to ako flirt. hlavne neviaz sa na neho. to urcite nie. a uvidis ako sa to vyvinie.
No a k téme, prečo sa zamýšľaš nad tým, či si niekde nespravila chybu. Vieš, nemuseli ste si "sadnúť" obojstranne. Najlepšie bude, ak nebudeš tlačiť na pílu a necháš veci plynúť, lebo niekedy príde to pozitívne, keď to najmenej čakáš.
nekradni mi gifka
ale ak ti onho tak veľmi ide ..tak skús zabojovať a vážne sa ale opýtaj ...ved za to nič nedáš ,ale zase mu nevrav o svojich citoch ani nič podobné ...to by si sa zhodila
Čiže radím nájsť niekoho iného, tento je trúd
A do budúcna, skoro som si to neprečítala, lebo to bolo dlhé ... a prečo ? Kvôli zbytočným ospravedlneniam, že to tu už bolo a že to bude dlhé Nabudúce to nepíš, stačí rovno problém
Súhlasím s predrečníkmi, reaguješ panikársky, pričom ešte to, že sa neozval, nemusí nič znamenať. Môže mať veľa práce, ak je študent môže mať skúškové, môže mať rodinné problémy, môže mať brigádu.
Ak chceš vedieť o čo ide, nepíš do diskusie, najprv sa s ním porozprávaj, takto je to hádanie z vody. Situácia môže byť úplne bezpredmetná, ale môže značiť aj vážne narušenie vzťahu. Prosím, zisti si u priatelia, ako to je, a potom napíš koment..